Αγόρια τρέξτε να προλάβετε. Κοστίζουν 25euro είναι διάφανα και ξετρελαίνουν τις γυναίκες

Αφήνοντας λίγα στη φαντασία, αυτά τα πλαστικά σορτς είναι τώρα διαθέσιμα χάρη σε μια μάρκα που ονομάζεται Maverick Swimwear. Τα αδιάβροχα διαφανή σορτσάκια για την παραλία από το Βερολίνο είναι τώρα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα τους και πιθανότατα θα αρέσουν σε όσους έχουν ιδιαίτερο γούστο.

Αυτά τα πλαστικά σορτς λέγεται ότι εισέρχονται στη mainstream μόδα, είναι από πολυεστερικό υλικό με επένδυση από νέον που θα ξεχωρίζουν την εμφάνισή σας στην παραλία. Όχι πως χρειαζόταν κάτι παραπάνω για να γυρίσουν τα βλέμματα όλων.

Η ιστοσελίδα Maverick Swimwear προκαλεί τους πελάτες να το φορέσουν όπως είναι, εντελώς διάφανα, αν θέλετε να κάνετε μια γυμνή, τολμηρή δήλωση. Ίσως καλύτερα να πάρετε και ένα μαγιό μαζί σας για να μη σας συλλάβουν για επιδειξία.

Αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι είναι διαθέσιμο για 26.99 δολάρια και βγαίνει σε μεγέθη M και L. Τα σορτς μπορούν να κάνουν μια τολμηρή δήλωση εάν ταξιδεύετε σε μέρη όπου επιτρέπεται ο γυμνισμός στις παραλίες. Αλλά αν βρίσκεστε σε πιο συντηρητικά μέρη, ίσως είναι καλύτερο να κρύψετε τα προσόντα σας κάτω από ένα συνηθισμένο σορτσάκι.

Οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν πολλά να πουν για αυτή τη «νέα» τάση της μόδας. Κυρίως, φαίνεται να είναι μπερδεμένοι ως προς το ποιος είναι ο σκοπός ενός τέτοιου σορτς, αφού μπορείτε να δείτε μέσα από αυτά.

Ενώ άλλοι, οι οποίοι φαινόταν να είναι πιο περιβαλλοντικά συνειδητοί, ήταν κατά της χρήσης πλαστικού.

Πολλοί δεν φαίνεται να εντυπωσιάζονται από αυτή την τάση, θεωρώντας την κακόγουστη. Ενώ έχουμε δει μια παρόμοια τάση στα γυναικεία ρούχα, με πλαστική διάφανη φούστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται κάτι τέτοιο σε αντρικά ρούχα.

Κάποιοι χρήστες το έχουν χαρακτηρίσει ότι είναι μια «πλαστική σακούλα που προσποιείται ότι είναι μια φούστα».

Αν θέλετε ένα τέτοιο σορτσάκι να αγοράσετε για τον φίλο σας ή τον σύζυγό σας, καλύτερα να βιαστείτε, καθώς είναι περιορισμένης έκδοσης, και είναι διαθέσιμα μόνο όταν διαρκούν τα αποθέματα. Ένας χρήστης του Twitter δήλωσε: «Θα χρησιμοποιήσω απλά μια διάφανη σακούλα μεταφοράς. Κάνει την ίδια δουλειά και κοστίζει μόνο 5 λεπτά ! Γιατί … γιατί; Προς Θεού όχι ! Πολύ κακόγουστο!»

Ορισμένοι μάλιστα συνέχισαν να γράφουν ότι θα το φορούσαν μόνο αν έχαναν ένα στοίχημα.