Αγόρι, 9 ετών, αποφάσισε να αλλάξει φύλο, η μητέρα του συμφωνεί και του διαλέγει φορέματα

Ένας εννιάχρονος που αποφάσισε ότι ήθελε να είναι κορίτσι από την ηλικία των επτά ετών, ζει πλέον ως γυναίκα. Στους γονείς της είχε πει πως γεννήθηκε σε λάθος σώμα.

Η Automn, γνωστή στο παρελθόν ως Anthony, έχει κάνει την μετάβαση στο σπίτι και στο σχολείο, φορώντας μόνο ρούχα κοριτσιών, επεκτάσεις μαλλιών, μακιγιάζ, βερνίκι νυχιών και πλέον ανταποκρίνεται μόνο στο γυναικείο της όνομα.

Ήταν πέντε χρονών, όταν είπε για πρώτη φορά στη μητέρα του Fran Norris, 36, μια καλλιτέχνης τατουάζ. Ένιωθε ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα κορίτσι.

Από τότε, ο νεαρός ξεκίνησε την μετάβαση του, διπλασιάζοντας τον εαυτό του. Πήγαινε ως Anthony στο σχολείο και ως Automn στο σπίτι και δεν μετάνιωσε ποτέ αυτήν του την επιλογή.

Η μητέρα τριών παιδιών κυρία Νόρις είπε: «Η Automn ήταν πάντα πολύ θηλυκή όταν ακόμα και όταν ήταν Anthony.

«Η επιλογή των δραστηριοτήτων και των παιχνιδιών της, ήταν όλα όσα κυκλοφορούσαν και απευθύνονταν σε νεαρά κορίτσια.

«Ο Anthony ζητούσε να βάψει τα νύχια του ή να βάλει μακιγιάζ, αλλά νόμιζα πως απλώς ήταν περίεργος και πειραματιζόταν ή ίσως απολάμβανε το παιχνίδι ρόλων. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν το φύλο.

«Έτσι, όταν ο Anthony με πλησίασε τελικά, όλα μπήκαν στη θέση τους, όλα έβγαζαν νόημα.

«Τώρα κάνουμε ό,τι θα κάνει μια  μητέρα και η κόρη της.

«Το πρώτο πράγμα που ήθελε να κάνει η Automn, ήταν να πάει για ψώνια μαζί μου και αγαπά όλα όσα προέρχονται από το να είσαι γυναίκα.

«Αφού απέκτησα τρία αγόρια, είναι πολύ ωραίο να πηγαίνω για ψώνια με την κόρη μου.

«Είναι πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα, μπορεί να είναι αυτή που θέλει πραγματικά και το λατρεύει, η συμπεριφορά της έχει γίνει καλύτερη μετά από την αλλαγή.

«Θέλω μόνο και οι άλλοι γονείς να γνωρίζουν, ότι εάν το παιδί τους περνάει κάτι αντίστοιχο, δεν είναι μόνοι και μπορεί να καταλήξει να γίνει κάτι πολύ όμορφο».

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk