Αγόρι, 14 ετών, δημιουργεί με Κάρβουνο μοναδικά έργα τέχνης.
Www.true.gr

Αγόρι, 14 ετών, δημιουργεί με Κάρβουνο μοναδικά έργα τέχνης.

Υπάρχουν άτομα που προσπαθούν για χρόνια να βρουν τι είναι αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, αλλά υπάρχουν και τα άτομα όπως αυτό το παιδί, που γεννήθηκε για να ζωγραφίζει.

Το όνομά μου είναι Dusan Krtolica, είμαι 14 χρονών και μένω στη Σερβία. Το σχέδιο είναι το μεγαλύτερο μου πάθος και βρίσκω την έμπνευσή μου από τη φύση. Με εξιτάρουν κυρίως τα ζώα και η μεγάλη ποικιλομορφία τους, καθώς και η εκπληκτική τους ικανότητα να μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

Άρχισα να ζωγραφίζω από όταν ήμουν 2 ετών. Μέχρι σήμερα, είχα 6 ατομικές εκθέσεις και συμμετείχα σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, όπου μίλησα για τη δουλειά μου. Όταν ήμουν 13 ετών, έγραψα και απεικόνισα μια εγκυκλοπαίδεια του προϊστορικού κόσμου, η οποία δημοσιεύθηκε στη χώρα μου. Το βιβλίο μου έχει ήδη μεταφραστεί στα αγγλικά και εξακολουθώ να ψάχνω για έναν νέο εκδότη.

Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για την δουλειά μου, γι ‘αυτό πουλάω τα σχέδια μου σε όλο τον κόσμο. Αυτό που με κάνει χαρούμενο, είναι ότι όλοι οι πελάτες μου, έγιναν επίσης και φίλοι μου.

Όταν ήμουν 4, οι γονείς μου συμφώνησαν να γραφτώ σε καλλιτεχνικό σχολείο

Η ζωγραφιές μου όταν ήμουν 8 χρονών

Η ζωγραφιές μου όταν ήμουν 9 χρονών

Η ζωγραφιές μου όταν ήμουν 10 χρονών

Η ζωγραφιές μου όταν ήμουν 12 χρονών

Ένα έργο που το ονόμασα «Οι άθλοι του Ηρακλή». Το ζωγράφισα όταν ήμουν 13ΠΗΓΗ: boredpanda.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr