Αγόρασε ένα Παλιό Τραπεζάκι με 5€ και το Μεταμόρφωσε σε Κάτι Πολύ Σικ για το Σαλόνι της

Το να μετατρέπουμε παλιά έπιπλα και να τους δίνουμε καινούργια ζωή είναι πάντα χρήσιμο. Ψάχνοντας στο γκαράζ θα βρείτε πολλά πράγματα που κάθονται εκεί για χρόνια και περιμένουν να μεταμορφωθούν.

Η Katie από το Character & Charm βρήκε κάποια παλιά τραπεζάκια σε ένα κατάστημα και αποφάσισε να τα τροποποιήσει. Πήρε 4 τραπεζάκι με 5€ το καθένα και έπιασε δουλειά.

Για να τους δώσει πιο ρουστίκ στυλ, χρησιμοποίησε χρώμα κιμωλίας και τριβείο για το φινίρισμα. Αυτό που κάνει μοναδικό το πρότζεκτ της είναι πως χρησιμοποίησε κάποια δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία για να καταφέρει τον σκοπό της.

Θα χρειαστείτε:

Οδηγίες

  1. Μετρήστε το μήκος και το πλάτος του τραπεζιού
  2. Καθαρίστε το και μετά βάψτε το. Αφήστε το να στεγνώσει καλά. Το χρώμα κιμωλίας δεν απαιτεί να το έχετε τρίψε πιο πριν.
  3. Βρείτε το σχέδιο. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Pic Monkey για να φτιάξετε την δική σας γραμματοσειρά. Θα χρειαστεί να αλλάξετε τα pixels πριν προσθέσετε το μέγεθος. Αφού τελειώσετε, αποθηκεύστε το ως ένα jpg αρχείο.

  4. Φτιάξτε ένα πόστερ.Μετά, ανεβάσετε το αρχείο σας στο Block Posters για να φτιάξετε ένα πόστερ.
  5. Τρίψτε την κιμωλία στο πίσω μέρος του πόστερ. Με το σχέδιο να είναι προς τα πάνω, κάντε το περίγραμμα του πόστερ με ένα στυλό.
  6. Βγάλτε το πόστερ και γεμίστε το περίγραμμα με το πινέλο για τις λεπτομέρειες. Χρησιμοποιήστε μαύρη μπογιά κιμωλίας.
  7. Τρίψτε με γυαλόχαρτο τις άκρες του τραπεζιού και τα σημεία με ατέλειες.
  8. Σφραγίστε το. Βάψτε το τραπεζάκι με πολυκρυλικό και αφήστε το να στεγνώσει για όλο το βράδυ.

Ευτυχώς η Katie είχε τα περισσότερα από τα υλικά και το κόστος της βγήκε συνολικά 10€. Με αυτά τα διαδικτυακά εργαλεία, θα καταφέρετε να δουλέψετε σε κάθε επιφάνεια και να την μεταμορφώσετε. Ωστόσο, και με ένα κανονικό στένσιλ θα κάνατε εύκολα την δουλειά σας!

Πώς σας φάνηκε αυτή η κατασκευή; Θα την δοκιμάζατε;

 ΠΗΓΗ: tiphero.com