Αγόρασε ένα Κολάν της PUMA και Πήγε στο Γυμναστήριο. Δεν Μπορούσε Όμως να Φανταστεί Τι θα Ακολουθήσει.
Www.true.gr

Αγόρασε ένα Κολάν της PUMA και Πήγε στο Γυμναστήριο. Δεν Μπορούσε Όμως να Φανταστεί Τι θα Ακολουθήσει.

Μια γυναίκα, η Κίμπερλυ Ουίλιαμς από το Λονδίνο, μίλησε για την δυσαρέσκειά της σχετικά με την ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιείται για τα κολάν PUMA όταν ο φίλος της της επεσήμανε ότι στο γυμναστήριο φαίνονταν τα οπίσθια της, αφού το κολάν της ήταν διαφανές.

Η 27χρονη νταντά ένιωθε εξευτελισμένη καθώς επίσης βρέθηκε στο επίκεντρο και είχε προσελκύσει τόσα πολλά βλέμματα στο δρόμο προς την δουλεία της.

Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της σε μια δημοσίευσή της στην επίσημη σελίδα της PUMA στο Facebook, στην οποία περιγράφει την όλη κατάσταση και μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία ως αποδεικτικό στοιχείο.

Δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από την εταιρία.
«Πρώτα απ ‘όλα, ήμουν αρκετά ενοχλημένη που φόρεσα ένα καινούργιο κολάν στο γυμναστήριο το οποίο ήταν απόλυτα διαφανές», δήλωσε η πρώην γυμνάστρια.

«Έχω φορέσει πολλά ρούχα γυμναστικής, αφού στο παρελθόν έχω εργαστεί σε γυμναστήριο, αλλά κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί. Ειδικά από προϊόντα μιας τόσο μεγάλης εταιρίας. Αν το ήξερα δεν θα το αγόραζα».

Ένιωσε πολύ άσχημα με αυτό το γεγονός, πολύ ντροπιασμένη και αμήχανη, αλλά παραδέχεται ότι αργότερα γέλασε με την όλη κατάσταση.
Η ίδια πρόσθεσε: «Ευτυχώς έχω αίσθηση του χιούμορ γι ‘αυτό αργότερα γέλασα και έκανα πλάκα με την φίλη μου για αυτό που μου συνέβη. Νομίζω ότι η Puma θα πρέπει να εξετάσει ξανά την ποιότητα των υλικών από τα προϊόντα της.».

Ένας εκπρόσωπος της Puma δήλωσε: «Η Puma προσφέρει κολάν από διαφορετικά υλικά στις σειρές των προϊόντων της, που ταιριάζουν σε μια ευρεία ποικιλία προτιμήσεων των καταναλωτών.

Σε περίπτωση που ένας πελάτης είναι δυσαρεστημένος από την ποιότητα ενός αγορασθέντος προϊόντος PUMA, έχουμε μια πολιτική επιστροφής που εγγυάται ότι το προϊόν θα αντικατασταθεί ή θα επιστραφεί το πόσο της αξία του».

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr