Αγοράκι 2 Ετών, Παλεύει με Βαριά Πνευμονία στο Νοσοκομείο, από Ποπ Κορν που Έφαγε.

H Nicole και o Jake Goddard κάθισαν στον καναπέ για να παρακολουθήσουν ταινία με τα τρία παιδιά τους. Όπως πάντα, προετοίμασαν ένα μπολ με για να απολαύσουν με την ταινία τους.

Όλα ήταν ωραία και φυσιολογικά – μέχρι που ο γιος τους 2½ ετών, Nash, άρχισε να βγάζει ένα περίεργο θόρυβο. Συνειδητοποίησαν ότι ο Nash πνιγόταν, αλλά καθώς ο Jake πήγε για να εκτελέσει τη λαβή Heimlich, το μικρό αγόρι άρχισε να αναπνέει ξανά. Δεδομένου ότι ο Nash δεν έβγαλε κάποιο κομμάτι ποπ κορν, οι ανακουφισμένοι γονείς πίστευαν ότι το κατάπιε και τα χειρότερα τελείωσαν.

Ωστόσο, το χειρότερο δεν είχε καν τελειώσει. Αργότερα εκείνο το βράδυ, ο Nash άρχισε να βήχει. Οι γονείς αντιμετώπιζαν τα κρυολογήματα του χειμώνα, γι ‘αυτό ήταν η πρώτη σκέψη της Nicole.

Αλλά λίγες μέρες αργότερα, όταν ο Nash έπεσε με πυρετό και ανέπνεε με δυσκολία, οι γονείς του τον έσπευσαν στο νοσοκομείο.

Υπήρχε τόσο πολλή φλεγμονή στον αριστερό πνεύμονα του μικρού αγοριού που είχε αρχίσει να αναπτύσσει πνευμονία.

Οι γιατροί είπαν ότι ο Nash χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση – όλα αυτά εξαιτίας του ποπ κορν που εισέπνευσε πριν από λίγες ημέρες.

Τώρα η Nicole μοιράζεται την ιστορία της για να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς για ένα θέμα το οποίο προηγουμένως αγνοούσε.