Αγνώριστος ο Θανάσης Τσαλταμπάσης – Αυτή είναι η εντυπωσιακή αλλαγή του!

Μια εντυπωσιακή αλλαγή για τις ανάγκες του νέου του θεατρικού ρόλου στην κωμωδία «Η συμμορία των πέντε» του Graham Linehan σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα έκανε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και έγινε… αγνώριστος. Ο γνωστός ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό έχει βάψει ξανθά τα μαλλιά του και έχει αφήσει μουσάκι για τις ανάγκες του ρόλου του.

Ο ίδιος μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Σίσσυ Χρηστίδου και στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μίλησε για αυτήν και είπε μάλιστα με χιούμορ πως πολλοί τον μπερδεύουν στο δρόμο με τον Ευτύχη Μπλέτσα. Το σίγουρο πάντως, είναι πως το νέο look ήταν ιδιαίτερα ανατρεπτικό!

Όσον αφορά, στην παράσταση επί σκηνής πρωταγωνιστεί ένας εκλεκτός θίασος ηθοποιών που έχουν ξεχωρίσει για τις κωμικές τους ικανότητες, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιάννης Μποστάντζογλου, Αγορίτσα Οικονόμου, Κώστας Αποστολάκης, Στέλιος Πέτσος, Κώστας Φλωκατούλας και Στέλιος Ιακωβίδης.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με την σύντροφό του

Λίγα λόγια για το έργο:

O καθηγητής Μάρκους και η συμμορία του, παριστάνοντας τους ερασιτέχνες χορευτές, νοικιάζουν τη σοφίτα του ετοιμόρροπου σπιτιού μιας γλυκιάς αλλά άμεμπτου ηθικής γριούλας που ζει με μοναδική παρέα τον παπαγάλο της. Ο Μάρκους έχει σχεδιάσει την τέλεια ληστεία μιας χρηματαποστολής και στο σχέδιο μπλέκεται, χωρίς τη θέλησή της και η σπιτονοικοκυρά. Το «τέλειο» σχέδιο όμως χωλαίνει και η κατάσταση παίρνει απρόβλεπτη και ξεκαρδιστική τροπή γιατί η συμμορία των Πέντε δεν είχε υπολογίσει έναν απρόβλεπτο, αλλά καθοριστικό παράγοντα: την καλοκάγαθη γριούλα…

πηγή: tlife.gr