Αγνώριστη η Μικαέλα Φωτιάδη του GNTM σε παλαιότερη δουλειά της!

Η Μικαέλα Φωτιάδη έχει γίνει θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι μοντέλων «Next Top Model». Η Μικαέλα είναι μία από τις τρεις κοπέλες (μαζί με την Μέγκι και την Εύη) που απαρτίζουν την επονομαζόμενη «τριάδας της φωτιάς».

Μισή Ολλανδή και μισή Ελληνίδα, η Μικαέλα Φωτιάδη κέρδισε τους τίτλους «Σταρ Ελλάς» και «Μις Ευρώπη» όταν ήταν 24 ετών το 2016. Κατόπιν, παντρεύτηκε και απέκτησε ένα παιδάκι. Ωστόσο, φαίνεται πως με την απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων του Star, δείχνει ότι έχει ακόμα πολλούς στόχους στην καριέρα της.
https://www.instagram.com/p/BgpAQqsBC0c/?utm_source=ig_embed
Η Μικαέλα έχει αλλάξει πάρα πολύ από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. Τον Οκτώβριο του 2016, την βλέπουμε αγνώριστη στο video «Και Κάτι Ακόμη», σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, που βγήκε τον από την Panik Platinum και θα περιλαμβάνεται στο album του Ηλία, «Σωστό Μου Λάθος», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Η Μικαέλα μεταμορφώθηκε σε … Μέριλιν μετά το makeover της κριτικής επιτροπής και των συνεργατών του GNTM.
https://www.instagram.com/p/7sY0QwkuMj/?utm_source=ig_embed
Η Miss Europe 2016 ακολούθησε τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου και πρωταγωνίστησε στο clip του Βρεττού
ο οποίος αυτή την περίοδο συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Tokyo Theater Athens» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

πηγή: instyle.gr