Πολλοί υποστηρίζουν ότι η 63χρονη σταρ το έχει παρακάνει τον τελευταίο καιρό με τα φίλτρα του Instagram – Πώς είναι στην πραγματικότητα
Η Madonna το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί τα ξένα μέσα, εξαιτίας των εφαρμογών που χρησιμοποιεί στο Instagram, για να φαίνεται νεότερη.

Χρήστες της πλατφόρμας, σχολιάζουν κάτω από κάθε φωτογραφία της πως το έχει παρακάνει, ενώ δεν είναι λίγοι, αυτοί που υποστηρίζουν ότι η βασίλισσα της ποπ μοιάζει με τις Καρντάσιαν, οι οποίες… φημίζονται για το photoshop που χρησιμοποιούν στις φωτογραφίσεις τους.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Τις προάλλες, η σταρ είχε απαντήσει στους haters, ανεβάζοντας μια εικόνα στην οποία έγραφε: «Μην τα βάζετε μαζί μου» (Don’t f@@k with me) και από κάτω πρόσθεσε ένα εικονίδιο με στόχο για βελάκια.

Ωστόσο, η Madonna εθεάθη πριν μερικές ημέρες χωρίς τα αγαπημένα της φίλτρα και η πραγματική της εικόνα, απέχει κατά πολύ από αυτό που θέλει να παρουσιάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε πάει για δείπνο με τον γιο της Rocco Ritchie το Σαββατοκύριακο κι όσο κι αν προσπάθησε να αποφύγει τους παπαράτσι, εκείνοι κατάφεραν να τραβήξουν αρκετά στιγμιότυπα.

Στις φωτογραφίες, η 63χρονη τραγουδίστρια φοράει ένα μαύρο σύνολο και μαύρα γυαλιά, ενώ αρκετοί σχολίασαν την αλλαγή στο σώμα της, όπου φαίνεται να έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά αλλά και το πρόσωπό της, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες:

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonnavibe)