Αγενής Παρέα χλεύαζε το Σερβιτόρο του Εστιατορίου. Η Αντίδραση του Αφεντικού, θα σας αφήσει Άφωνους…

To Grenache Restaurant στο Manchester της Μεγάλης Βρετανίας, είναι πολύ γνωστό για την Βρετανική και Ιταλική του κουζίνα. Η ιστοσελίδα τους ζητάει από τους πελάτες να ντυθούν κατάλληλα και το μενού τους θεωρείται ‘gourmet’. Φαίνεται όμως πως μερικοί από τους πελάτες την έχουν πιστέψει πραγματικά.
O Mike, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, έκανε αυτή την ανάρτηση στο Facebook:

«Σήμερα επικεντρωθήκαμε στο να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση από ένα από τα μέλη της ομάδας μας, αφού δέχτηκε ψυχολογική επίθεση από μερικούς από τους χθεσινούς καλεσμένους μας.

«Τι πρόβλημα έχει; Γιατί του δώσατε δουλειά;» ρώτησαν…


Εδώ στο Grenache, προσλαμβάνουμε το προσωπικό με βάση την εμπειρία τους, τη γνώση για το αντικείμενο και το πάθος τους για τη συγκεκριμένη δουλειά… ΟΧΙ από το χρώμα του δέρματος, την εμφάνισή τους, το πόσα τατουάζ έχουν, το μέγεθος των ρούχων τους, τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις ή την υγεία τους. ΔΕΝ κάνουμε διακρίσεις!

Εάν εσείς κάνετε… Θα σας παρακαλούσαμε να μην κλείσετε τραπέζι σε μας. Δεν αξίζετε τον χρόνο μας, την προσπάθεια ή τον ΣΕΒΑΣΜΟ μας!»


Ο Andy Foster, ο υπάλληλος που δεν σεβάστηκαν, έχει αυτισμό. Είναι όμως ένα παθιασμένο μέλος της ομάδας του μαγαζιού και αξίζει το πόστο που έχει. Συγχαρητήρια στο εστιατόριο που τον υπερασπίστηκε!

ΠΗΓΗ