Αγενής Μάνα Κοροϊδεύει Έναν «Βρώμικο» Άντρα, Μπροστά στο Παιδί της. Η Απάντησή του; Η Καλύτερη!

Ο Andy Ross από το Vancouver της Ουάσινγκτον έγινε έξω φρενών μετά από μία απρόσμενη συνάντηση με μία μητέρα και την νεαρή κόρη της.

Όταν μπήκε σε ένα κατάστημα, παρατήρησε πως το μικρό κορίτσι τον κοιτούσε επίμονα. Παραδέχτηκε πως είχε χώματα στο πρόσωπό του μετά από μία μεγάλη μέρα στην οικοδομή.

Το μικρό κορίτσι και η μητέρα του κατέληξαν μπροστά του ενώ περίμενε να πληρώσει και ακόμα τον κοιτούσαν επίμονα.

Καθώς πήγαιναν προς την έξοδο, ο Andy είδε την μητέρα να τον δείχνει. Μετά είπε στην κόρη της: «Γι’αυτό πρέπει να μείνεις στο σχολείο.»

Ο Andy που είναι αρραβωνιασμένος με την κοπέλα του Jenna και σύντομα θα γίνει πατέρας είχε κάποια λόγια να πει σ’αυτή την επικριτική γυναίκα. Δημοσίευσε ένα ανοιχτό γράμμα για εκείνη στο Facebook, για να πει γιατί δεν πρέπει να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του.

Δείτε την απάντηση που δημοσίευσε στο Facebook:

«Είχα μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με μία γυναίκα και την κόρη της σήμερα. Όταν μπήκα σε ένα κατάστημα πριν πάω σπίτι, ένα μικρό κορίτσι με κοιτούσε επίμονα.

Δεν είχα θέμα με αυτό. Ξέρω ότι τα παιδιά γίνονται περίεργα όταν βλέπουν κάποιον, ιδιαίτερα επειδή ήμουν βρώμικος. Κατέληξαν μπροστά μου όταν περίμενα να πληρώσω.

Το κοριτσάκι ακόμα με κοιτούσε και η μητέρα της της είπε να σταματήσει να με κοιτάει επίμονα.

Καθώς έφευγαν, άκουσα την μητέρα να λέει χαμηλόφωνα στην κόρη της, «γι’αυτό δεν θα πρέπει να αφήσεις το σχολείο.»

Κατάλαβα πως ήταν μία καλή ευκαιρία να μιλήσω στην μητέρα και την κόρη της.

Αυτή ήταν η συζήτησή μας:

«Αρχικά, τυχαίνει να είμαι ένας πολύ μορφωμένος βρώμικος άντρας. Όχι μόνο έχω τελειώσει το σχολείο, αλλά έχω και πτυχίο από κολέγιο καθώς και πολλές ιατρικές πιστοποιήσεις. Οπότε, το να νομίζετε πως είμαι αμόρφωτος λόγω της εμφάνισής μου δείχνει αμάθεια από μόνο του.»

«Δεύτερον, εάν λες στην κόρη σου να μείνει στο σχολείο επειδή έχω τατουάζ πάνω μου, αυτό θα καταπιέσει την δημιουργικότητά της θα περιορίσει την φαντασία της.»

«Και πάλι, παρά τα όσα πιστεύεις, είμαι περήφανος για τα τατουάζ που έχω στο σώμα μου.»

«Και για να ξέρετε, τυχαίνει να είμαι ο συνιδιοκτήτης του Evergreen State Outdoors και είμαι περήφανος για την εταιρία αυτή και για το δικαίωμά μου να κυνηγάω.»

«Τελικά, επέλεξα να δουλέψω στον τομέα των οικοδομών και είμαι περήφανος που βοηθάω να χτιστεί η Αμερική και απολαμβάνω κάθε μέρα την δουλειά μου.»

«Προσπάθησα να δουλέψω σε γραφείο αλλά αυτού του είδους η δουλειά δεν ταιριάζει σε μένα. Μου αρέσει να δουλεύω με τα χέρια και να είμαι έξω.»

«Βγάζω καλά λεφτά, έχω πολλά μπόνους και μπορώ να προσφέρω στην οικογένειά μου χωρίς πρόβλημα.»

«Οπότε, η εμφάνισή μου δεν έχει να κάνει με την νοημοσύνη ή την μόρφωσή μου.»

«Καλή σας μέρα και να μην κρίνετε τους ανθρώπους χωρίς να ξέρετε τίποτα για εκείνους.»

Πηγή