Αγχώδης διαταραχή: Φωτογραφίες που σοκάρουν - Ποια τα συμπτώματα
Www.true.gr

Αγχώδης διαταραχή: Φωτογραφίες που σοκάρουν – Ποια τα συμπτώματα

Αγχώδης διαταραχή: Το άγχος έχει γίνει συνήθεια στις μέρες μας καθώς το λαμβάνουμε από παντού. Από το χώρο εργασίας όταν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα καθώς και στην προσωπική μας ζωή. Με τη σειρά του το άγχος επιφέρει διάφορες συνέπειες στην υγεία του οργανισμού μας λόγω του αυξημένου στρες.

Αγχώδης διαταραχή: Τι είναι και πόσο σοβαρό είναι

Μερικοί πάσχουν από αυτό που ονομάζεται αγχώδης διαταραχή, έχουν γενικευμένο άγχος, ή άλλες διαταραχές άγχους με πολλαπλά συμπτώματα κάθε μέρα, τα οποία κυμαίνονται από δύσπνοια και ζάλη, μέχρι πιο σοβαρές καταστάσεις.

Μια φοιτήτρια φωτογραφίας αποφάσισε να απεικονίσει αυτά τα συμπτώματα μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, που ονόμασε “My Anxious Heart”. Πρόκειται για την 23χρονη Katie Joy και το άλμπουμ της με 12 φωτογραφίες που απεικονίζουν το άγχος και ρίχνουν φως στην συναισθηματική και σωματική δοκιμασία που συνοδεύει την αγχώδη διαταραχή.Αγχώδης διαταραχή: Πως βγήκαν οι φωτογραφίες

“Παλεύω με την κατάθλιψη και το άγχος για πάνω από 10 χρόνια”, λέει η ίδια. Και συνεχίζει: “Είχα κάνει ένα πρότζεκτ παρόμοιο με αυτό σε άλλη κατηγορία και συνειδητοποίησα πόσο πολύ είχα ανάγκη να αντιμετωπίσω, κυριολεκτικά(!), τους φόβους μου. Όσο περισσότερο επέτρεπα στο άγχος να με συνεπάρει και μπορούσα να το περιγράψω, τόσο περισσότερο μπορούσα και να το αποτυπώσω σε μια φωτογραφία”.

Αγχώδης διαταραχή: Δείτε τις φωτογραφίες που δημιούργησε η 23χρονη Katie…Διαβάστε επίσης

Σύνδρομο Ραπουνζέλ: Τι είναι – Πέθανε 16χρονη που έτρωγε τα μαλλιά της

Κατάθλιψη και Ασθένειες: Από ποια σοβαρή ασθένεια του εγκεφάλου κινδυνεύετε

Ελληνίδες: Φόβος Απόλυσης και εγκατάλειψης από τον σύντροφο

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr