Αγχώδεις διαταραχές: Καθημερινότητα ενός ατόμου - Συγκινητικό Βίντεο
Www.true.gr

Αγχώδεις διαταραχές: Καθημερινότητα ενός ατόμου – Συγκινητικό Βίντεο

Αγχώδεις διαταραχές: Η κατάθλιψη και το άγχος, είναι ικανά να επιδεινώσουν τα περισσότερα από τα προβλήματα λειτουργίας της καθημερινότητας μας. Πλέον είναι εκατομμύρια τα άτομα που έχουν κάποιου είδους αγχώδη διαταραχή.

Αγχώδεις διαταραχές: Πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα στις μέρες μας

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι σήμερα ζουν περίπου 6 εκατομμύρια άνθρωποι με κάποια αγχώδη διαταραχή στην Μ. Βρετανία και άλλα 40 εκατομμύρια στις ΗΠΑ.

Οι αγχώδεις διαταραχές είναι απολύτως αντιμετωπίσιμες, εντούτοις το κοινωνικό στίγμα των ψυχικών ασθενειών, η άγνοια, η ημιμάθεια και η παραπληροφόρηση εμποδίζουν το 63,1% να αναζητήσει βοήθεια. Έτσι, εκατομμύρια συνάνθρωποί μας, άτομα που μπορεί να χαιρετάμε κάθε μέρα και να μην «φαίνεται» ότι παλεύουν καθημερινά με το άγχος τους, βιώνουν τα συμπτώματα των διαταραχών αυτών μόνοι τους, απομονωμένοι.Αγχώδεις διαταραχές: Το βίντεο που έγινες Viral

Σε μια προσπάθεια να δείξει την ωμή πραγματικότητα ενός ατόμου που ζει με κάποια αγχώδη διαταραχή, ο Ton Mazzone δημιούργησε και δημοσίευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ένα βίντεο που συγκλονίζει το διαδίκτυο, αφού μέσα σε 15 ώρες έχει πάνω από 5 εκατομμύρια θεάσεις (views), έχει διαμοιραστεί (share) πάνω από 115.000 φορές και έχει συγκεντρώσει σχεδόν 10.000 σχόλια!

Τα λόγια είναι περιττά. Καλύτερα να απολαύσετε το βίντεο και ελπίζουμε να σας κάνει να αναλογιστείτε όχι μόνο εικόνες από την δική σας συμπεριφορά (που ίσως δεν συνειδητοποιείτε ότι οφείλεται σε αυξημένο άγχος) αλλά και από την συμπεριφορά φίλων και γνωστών σας.

Διαβάστε επίσης

Χωρισμός: Ποιους μήνες χωρίζουν συνήθως τα ΖευγάριαΘυμός και μίσος: Είναι εφικτό να μας δημιουργήσουν αισθήματα χαράς;

Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή: Ποιες είναι οι αιτίες και τα συμπτώματα

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr