Αυτός ο Μικρούλης έμεινε Ορφανός από Λαθροθήρες που σκότωσαν την Μητέρα του. Δείτε την σοκαριστική του Ιστορία…

Ένα σπάνιο μωρό λευκού ρινόκερου διασώθηκε από σίγουρο θάνατο αφού το βρήκαν τραυματισμένο δίπλα στην νεκρή μητέρα του στο Εθνικό Πάρκο Kruger της Νότιας Αφρικής.

Η μητέρα του είχε δολοφονηθεί από λαθροθήρες για τα κέρατά της και οι αδίστακτοι δολοφόνοι επιτέθηκαν και στο μικρό της όταν προσπάθησε να την προστατέψει.

Το μωράκι, που αργότερα ονόμασαν Arthur, βρέθηκε να είναι ζαρωμένο δίπλα στην μητέρα του με ένα βέλος στα πλευρά του και σοβαρά τραύματα στην πλάτη και στην μία πατούσα του.

Όταν οι υπάλληλοι του Πάρκου βρήκαν τον Arthur και την μητέρα του στις 20 Μαΐου, τον μετέφεραν αμέσως στο ορφανοτροφείο για ρινόκερους όπου και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες.

Εθελοντές στο ορφανοτροφείο περιέγραψαν τις εκκλήσεις του μικρού ως έναν «σπαρακτικό ήχο που δεν θα έπρεπε ποτέ να χρειάζεται να βγάλει.»

Ενώ ο Arthur βρίσκεται ακόμα στο ορφανοτροφείο, το προσωπικό ενός ζωολογικού κήπου της Μεγάλης Βρετανίας τον έχει «υιοθετήσει» και προσπαθούν να συγκεντρώσουν αρκετά χρήματα για την μεταφορά και την προσαρμογή του.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο στον μικρούλη ρινόκερο!

Πηγή