Αυτός ο Ανθρωπος Ταξίδεψε στο Μέλλον και έχει Αποδείξεις για αυτό. Δείτε την Φωτογραφία από το 2118!
Www.true.gr

Αυτός ο Ανθρωπος Ταξίδεψε στο Μέλλον και έχει Αποδείξεις για αυτό. Δείτε την Φωτογραφία από το 2118!

Ένας «ταξιδιώτης του χρόνου» ισχυρίζεται ότι είδε το έτος 2118 και λέει ότι έχει μια φωτογραφία για να το αποδείξει.

Ο Alexander Smith μιλούσε στην Apex TV και δήλωσε ότι ήταν σε μια «άκρως απόρρητη» αποστολή της CIA το 1981 και ισχυρίζεται ότι η οργάνωση τον κυνηγάει μετά από την υποτιθέμενη ανάθεση του έργου αυτού.

Κατά τη διάρκεια του κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί 500.000 φορές, έδωσε μια εικόνα του ορίζοντα μιας πόλης, ωστόσο δεν αποκάλυψε πώς βρέθηκε εκεί ή που βρίσκεται αυτή η πόλη.

Η θολή φωτογραφία δείχνει μια σειρά από τεράστια, πράσινα και περίεργα κτίρια σε μια πόλη που δεν μοιάζει με καμία άλλη στον κόσμο σήμερα.

Προειδοποίησε επίσης για «πολλές απειλές» στην ανθρώπινη φυλή και παρότρυνε όσους ζουν στη γη να καταπολεμήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη κατά τη διάρκεια του βίντεο κλιπ.Ο κ. Smith, ο οποίος μίλησε με αμερικανική προφορά, δήλωσε: «Επισκέφθηκα το έτος 2118 στο πλαίσιο μιας κορυφαίας αποστολής της CIA. Από όσα ξέρω, ήταν μία από τις πρώτες φορές που το ταξίδι στο χρόνο είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία. Όλα αυτά συνέβησαν το 1981. »

Πιστεύει ακόμη ότι η CIA «το ψάχνει» και αποκάλυψε ότι ζει σήμερα κρυμμένος. Ο κ. Smith υποστήριξε την έγχρωμη φωτογραφία και πρόσθεσε: «Έχω κάτι να σας δείξω σήμερα. Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε το έτος 2118. Αυτή η φωτογραφία ήταν η πόλη στην οποία μπήκα.

Ο κ. Smith συνέχισε: «Επέλεξα να περιμένω μέχρι τώρα να σας αποκαλύψω την εικόνα γιατί δεν ήξερα αν ο κόσμος ήταν έτοιμος να την δει.»

Αυτή ήταν μια εικόνα από το μέλλον, που μπόρεσα να πάρω πίσω μαζί μου. Υπήρξε μόνο μια μικρή στρέβλωση σε αυτή που προκλήθηκε από τη διαδικασία ταξιδιού στο χρόνο. Η κυβέρνηση κατέσχεσε την αρχική φωτογραφία, αλλά πριν μου την πάρουν, κατάφερα να αυτό κάνω το αντίγραφο».

Είπε επίσης ότι οι εξωγήινοι «μας επισκέπτονται» και είπαν ότι για πρώτη φορά ήρθαν στη γη στα μέσα του 21ου αιώνα. Ο κ. Smith προειδοποίησε επίσης τους ανθρώπους στη γη και είπε: «Υπάρχουν πολλές απειλές για την ανθρώπινη φυλή.»«Οι απειλές για την ανθρωπότητα όπως γνωρίζουμε είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη, η άνοδος της στάθμης της θάλασσας καθώς και η αύξηση του CΟ2 στην ατμόσφαιρά μας. Πρέπει να πάρουμε τώρα μέτρα για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος «ταξιδιώτης του χρόνου», ο οποίος λέει ότι είναι από το μέλλον, πέρασε μια δοκιμασία ανιχνευτή ψεύδους αφού ισχυρίστηκε ότι ο Donald Trump θα επανεκλεγεί και η Τεχνητή Νοημοσύνη θα αναλάβει τα ινία.

Σε ένα εκπληκτικό βίντεο του YouTube με πάνω από 56 εκατομμύρια προβολές που δημοσιεύτηκε από την Apex TV, ο άνθρωπος, του οποίου το πρόσωπο και η φωνή είχε παραμορφωθεί για να κρύψει την ταυτότητά του, ισχυρίστηκε ότι έχει διακινδυνεύσει τη ζωή του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr