Αυτός ο 8χρονος είναι το πιο Επικίνδυνο Παιδί που υπάρχει στον Κόσμο. Οι Αποτρόπαιες Πράξεις του, Σόκαραν άσχημα τους Αστυνομικούς
Www.true.gr

Αυτός ο 8χρονος είναι το πιο Επικίνδυνο Παιδί που υπάρχει στον Κόσμο. Οι Αποτρόπαιες Πράξεις του, Σόκαραν άσχημα τους Αστυνομικούς

Όταν ακούμε «σειριακός δολοφόνος», τρομοκρατούμαστε. Μας έρχεται αμέσως στο μυαλό κάποιος ενήλικας, που κάνει αδιανόητα πράγματα στα θύματά του.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι συγκλονίζονται, όταν ανακαλύπτουν ότι ο νεότερος σειριακός δολοφόνος στον κόσμο είναι ένα αγόρι από την Ινδία που ονομάζεται Amarjeet Sada. Στις φωτογραφίες, ο Amarjeet μοιάζει ακριβώς όπως κάθε άλλο παιδί.

Το ήσυχο χωριό ταράχτηκε με το τρομακτικό έγκλημα.

Η αστυνομία πήρε την επιμέλεια του Amarjeet, αφού σκότωσε ένα κορίτσι έξι μηνών. Τη στιγμή της σύλληψής του, ήταν μόλις οκτώ χρονών. Το μωρό, το οποίο ονομάζονταν Kushboo, ήταν το παιδί ενός γείτονα στο χωριό Musahari, Bhagwanpur στο Begusarai.

Η μητέρα του μωρού έπρεπε να κάνει κάποιες δουλειές και έτσι άφησε το παιδί της στο δημοτικό σχολείο του χωριού, το οποίο επίσης χρησίμευσε και ως κέντρο παιδικής φροντίδας για τις μητέρες της περιοχής.

Ο Amarjeet, ο οποίος ήταν επίσης στο δημοτικό σχολείο, είδε το μωρό να κοιμάται. Ενώ οι άνθρωποι στο σχολείο ήταν απασχολημένοι με τα άλλα παιδιά, ο Amarjeet αποφάσισε να πάρει το μωρό σε ένα κοντινό πεδίο.

Ο Amarjeet Sada δεν ταράχτηκε όταν έφτασαν οι αστυνομικοίΟ Amarjeet είπε αργότερα ότι πήρε το μωρό στο πεδίο, επειδή γνώριζε ότι κανείς δεν θα άκουγε τις κραυγές του εκεί. Χωρίς κανένα λόγο, πήρε ένα τούβλο και χτύπησε το μωρό μέχρι να πεθάνει. Στη συνέχεια προσπάθησε να κρύψει το σώμα του με μερικά φύλλα.

Η μητέρα του μωρού πανικοβλήθηκε και ζήτησε από τους συγγενείς της να βοηθήσουν να ψάξουν για το παιδί της. Αφού γνώριζε ότι ο Amarjeet ήταν επίσης στο σχολείο, η οικογένεια του μωρού τον υποπτεύθηκε αμέσως.

Ο Amarjeet μπορούσε να φανεί αθώος όταν ήθελε.

Όταν η αστυνομία ήρθε αντιμέτωπη με τον Amarjeet, παραδέχθηκε αμέσως το έγκλημά του. Οι άνθρωποι ήταν έκπληκτοι γιατί δεν έδειξε κανένα συναίσθημα. Στην πραγματικότητα, χαμογέλασε και απλά ζήτησε μπισκότα.Η αστυνομία είπε ότι το μωρό ήταν στην πραγματικότητα το τρίτο θύμα του Amarjeet. Το ένστικτο του δολοφόνου του Amarjeet, είχε ξυπνήσει ένα χρόνο πριν σκοτώσει το μωρό του γείτονά του.

Το πρώτο του θύμα ήταν η έξι μηνών ξαδέρφη του, η οποία ήταν η κόρη του θείου του. Η οικογένεια δεν ανέφερε το ζήτημα στην αστυνομία επειδή ήθελε να προστατεύσει τον Amarjeet. Το δεύτερο θύμα του, ήταν η οκτώ μηνών αδερφή του.

Ο μικρός σειριακός δολοφόνος έχει αλλάξει το όνομά του σε Samarjit.

Οι αρχές αργότερα αποφάσισαν ότι ο Amarjeet πάσχει από ψυχολογική διαταραχή. Ένας ψυχαναλυτής που ονομάζεται Shamshad Hussain, είπε ακόμη ότι το αγόρι ήταν σαφώς «αναπτυσσόμενος σαδιστής».

Λόγω της ηλικίας του, ο Amarjeet απεστάλη για να κρατηθεί σε νεανική εγκατάσταση μέχρι να κλείσει τα 18. Δεν υπάρχουν νέα σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr