Αυτός ήταν Ο Κώστας Μουλάς- Ο 57χρονος νεκρός από τον κορονοϊό

Ο Κόροιβος θρηνεί για τον θάνατο του αγαπημένου του παιδιού, που άφησε χθες την τελευταία του πνοή στην Γερμανία, χτυπημένος από τον «σύγχρονο φονιά» τον Covid-19.

Ο 57χρονος Κώστας Μουλάς, εδώ και περίπου 20 χρόνια είχε μεταναστεύσει στη Γερμανία, στο Ζβίσελ (Βαυαρία) όπου έστησε την επιχείρησή του, ένα ελληνικό restaurant. Έφυγε φτωχός και δημιούργησε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Ο Κώστας ερχόταν συχνά με την οικογένειά του στα πάτρια εδάφη, ειδικά τα καλοκαίρια. Στον Κόροιβο συναντούσε φίλους, παλιούς συμμαθητές, θυμόταν, γελούσε και ανανέωνε το ραντεβού του για το επόμενο καλοκαίρι. Μόνο που αυτό το καλοκαίρι ο Κώστας Μουλάς δεν θα είναι συνεπής. Ο κορονοϊός τον νίκησε χθες σε νοσοκομείο της Γερμανίας, ενώ η γυναίκα του είναι σε καραντίνα.

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του Κώστα Μουλά δήλωσε: «Ο Κώστας ήταν φίλος και επικοινωνούσαμε συχνά. Η είδηση του θανάτου του με συγκλόνισε. Θα μου λείψει ο Κώστας. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του»
Ο πρόεδρος του ΤΣ του Κοροίβου Φώτης Λάλος δήλωσε: «Ο Κώστας ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ερχόταν συχνά στον Κόροιβο. Ο κορονοϊός τον νίκησε δυστυχώς. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια »

Ο υπεύθυνος του Λαογραφικού Μουσείου Αγίας Μαύρας και πρώην δήμαρχος Τραγανού Γρηγόρης Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Με συγκλόνισε ο θάνατος του φίλου Κώστα…Πρέπει να πω ότι ο Κώστας δώρισε στο λαογραφικό. Μουσείο Αγίας Μαύρας την παλιά ντουλάπα των γονιών του, με ένα τηλεφώνημά του από τη Γερμανια! Αιωνία του η μνήμη»