Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle Φοράει Πάντα Μεγαλύτερα Παπούτσια
Www.true.gr

Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle Φοράει Πάντα Μεγαλύτερα Παπούτσια

Παπούτσια: Μέχρι τώρα, γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την Meghan Markle, ή μάλλον, τη Δούκισσα του Sussex. Παντρεύτηκε πρόσφατα τον πρίγκιπα Χάρι, ήταν ηθοποιός στην εκπομπή «Κοστούμια» και το πιο σημαντικό, έχει κομψή αίσθηση του στυλ.

Παπούτσια: Υπάρχει κάτι περίεργο στις φωτογραφίες της
Ακόμη και ως πρώην Αμερικανίδα, η Meghan έχει προσαρμοστεί πλήρως στη μόδα και φαίνεται εκπληκτική, ανεξάρτητα από το τι φοράει.

Όμως, υπάρχει κάτι περίεργο στον τρόπο που η Meghan φορούσε ένα από τα κομμάτια της τελευταία: τα παπούτσια της.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά μερικές από τις φωτογραφίες που βγήκε τους τελευταίους μήνες, μπορείτε να το δείτε. Το έχει κάνει τόσες φορές που δεν γίνεται να γίνει λάθος.

Είστε έτοιμοι για το τι συμβαίνει; Η Meghan είναι ένοχη για το ότι φοράει παπούτσια που είναι λίγο μεγάλα για τα πόδια της!Παπούτσια: Παραδείγματα που το έκανε
Αναφέρουμε μόνο λίγες από τις φορές που το έκανε αυτό, η Meghan φορούσε πολύ μεγάλα παπούτσια τον Μάρτιο, όταν επισκέφτηκε το βόρειο νησί με τον τότε αρραβωνιαστικό της.

Τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια μιας μνημόσυνου στο St Martin-in-the-Fields του Λονδίνου. Πρόσφατα τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του πρώτου σόλο ταξιδιού της με τη βασίλισσα. Υπήρξαν αρκετά μέρη όπου τα παπούτσια της φάνηκαν πολύ μεγάλα για τα πόδια της.

Παπούτσια: Πρέπει να είναι πολύ άβολο
Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται οποιαδήποτε γυναίκα όταν φοράει τακούνια είναι να είναι ακόμα πιο άβολο, έτσι γνωρίζουμε τι σκέφτεστε – Δεν είναι επώδυνο ή δύσκολο να περπατήσει με παπούτσια που είναι μεγαλύτερα;

Στην πραγματικότητα, καθόλου! Αποδεικνύεται το αντίθετο.


Μερικοί άνθρωποι που το κάνουν προσθέτουν ακόμα και βαμβάκι στα παπούτσια τους ή κάποιο άλλο είδος υφάσματος για μεγαλύτερη άνεση. Μια άλλη επιλογή είναι να τοποθετήσετε μαξιλάρια σιλικόνης μέσα στα παπούτσια. Αυτό είναι στην πραγματικότητα πιο άνετο από το να φοράτε παπούτσια που χωράνε τέλεια στα πόδια σας, είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Παπούτσια: Δεν είναι η μόνη που το κάνει
Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια τάση για πολλά αστέρια του Χόλιγουντ. Εκτός από τη Meghan, διασημότητες όπως η Jennifer Lopez, η Kristen Bell και η Elizabeth Banks το κάνουν αυτό. Πρέπει να υπάρχει ένας καλός λόγος γι ‘αυτό!

 

 

ΠΗΓΗ viralman.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr