Αυτος είναι Ο λόγος που η Σπυροπούλου μπήκε στο Survivor: «Αγόρασε σπίτι με τη βοήθεια κάποιου κυρίου…»
Www.true.gr

Αυτος είναι Ο λόγος που η Σπυροπούλου μπήκε στο Survivor: «Αγόρασε σπίτι με τη βοήθεια κάποιου κυρίου…»

Τη δική της εξήγηση έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου για την απόφαση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να ταξιδέψει στην Καραϊβική για να λάβει μέρος στο Survivor.

Στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πω», η Κατερίνα αποκάλυψε πως η πρώην παρουσιάστρια του ALPHA αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό. Προβλήματα που προέκυπταν από το γεγονός πως κάθε μήνα η Κωνσταντίνα έπρεπε να δίνει ένα μεγάλα χρηματικό ποσό στο δάνειο του σπιτιού που είχε αγοράσει.

Η Καινούργιου σχολίασε, μάλιστα, πως το σπίτι αυτό το αγόρασε με τη βοήθεια κάποιου κυρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Εγώ γνωρίζω ότι όταν δούλευε στον ALPHA έπαιρνε έναν πολύ μεγάλο μισθό. Πολύ μεγαλύτερο από άλλες παρουσιάστριες. Έτσι λοιπόν και με βοήθεια ίσως κάποιου κυρίου, ενός δικού της ανθρώπου, αγόρασε σπίτι στα νότια προάστια. Είχε δάνειο για αυτό το σπίτι.Με τα λεφτά που έπαιρνε η κοπέλα είχε υπολογίσει να πληρώνει το δάνειό της. Όταν λοιπόν έφυγε από τον ALPHA δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο και είχε όντως μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Γι’ αυτό μπήκε στο Survivor για να μπορέσει να κρατήσει το σπίτι, κάτι τι οποίο είχε παραδεχτεί και η ίδια στον Γιώργο Λιάγκα».

Άραγε θα υπάρξει απάντηση μόλις η Σπυροπούλου επιστρέψει στην Ελλάδα;
https://youtu.be/jIGU1X6msvM

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr