Αυτός είναι ο Γνωστός φωτογράφος-σκηνοθέτης "εγκέφαλος" του Poζ κυκλώματος στην Αττική
Www.true.gr

Αυτός είναι ο Γνωστός φωτογράφος-σκηνοθέτης «εγκέφαλος» του Poζ κυκλώματος στην Αττική

Μεγάλο «μπαμ» έγινε με την εξάρθωση του κυκλώματος  στην Αττική που εξέδιδε νεαρά κορίτσια μέσω διαδικτύου και τα ονόματα που θα δουν το φως της δημοσιότητας της επόμενες ημέρες θα προκαλέσουν αίσθηση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των μελών της οργάνωσης, σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε, από μεσημβρινές ώρες της 14-3-2019 έως και πρωινές ώρες της επομένης (15-3-2019), συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν 14 μέλη της οργάνωσης, καθώς και μία επιπλέον αλλοδαπή για άλλα αδικήματα. Συγκατηγορούμενοι των ανωτέρω είναι 11 επιπλέον άτομα.

«Εγκέφαλος» της οργάνωσης είναι Έλληνας γνωστός φωτογράφος-σκηνοθέτης που τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με νεαρά κορίτσια, έστηνε πάρτυ σε μεγάλα μαγαζιά, σκηνοθετούσε βίντεοκλιπ τραγουδιστών, αλλά πίσω απ όλα αυτά ‘εκρυβε τον πραγματικό τουμπρόσωπο. Ήταν ο ιδιοκτήτης του «γραφείου». Στο παρελθόν είχε απασχολήσει και μερίδα των media ως ο σύντροφος γνωστού μοντέλου – στάρ, με το οποίο φωτογραφιζόντουσαν μαζί σε κοινές κοσμικές εξόδους.

Τελευταία σκηνοθετική δουλειά του είναι το βίντεοκλιπ γνωστού τραγουδιστή, στο οποίο ο «σκηνοθέτης-προαγωγός» είχε φέρει μια ντουζίνα μοντέλα να πρωταγωνιστήσουν ημίγuμvες, προφανώς για ευνόητους λόγους. Ο τραγουδιστής, μετά την σημερινή δημοσιοποίηση της εξάρθρωσης της οργάνωσης, φανερά φοβισμένος μήπως το όνομα του εμπλακεί στο θέμα, όπως μαθαίνω, έβαλε ρότα για επαρχειακή πόλη, ώστε να ησυχάσει μακριά από τα γνωστά στέκια του, σε περίπτωση που τον αναζητήσει η αστυνομία ως μάρτυρα.

Τρείς μήνες η αστυνομία παρακολουθούσε την οργάνωση και από την ενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι γι αυτό το διάστημα είχαν προβεί στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση και προαγωγή στην — τουλάχιστον 45 γυναικών, μεταξύ των οποίων και μίας ανήλικης.

Η οικογένεια μάλιστα της ανήλικης κατέθεσε μήνυση προς τον «εγκέφαλο» του » γραφείου», μόλις χθες.


Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει 26 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα 15, μεταξύ των οποίων και ο φωτογράφος-σκηνοθέτης, ως το αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα – κατά περίπτωση – εγκλήματα της εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορίας, πο – γραφίας ανηλίκων, μαστροπείας, ψευδής ανωμοτί κατάθεσης, της νομοθεσίας περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών, καθώς και για καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο «εγκέφαλος» εκμεταλευόταν την καλλιτεχνική του ιδιότητα και «ψάρευε» τα θύματα του στη νυχτερινή Αθήνα, ρίχνωντας δίχτυα κυρίως σε νεαρές φοιτήτριες που μόλις είχαν έρθει από την επαρχεία και χρειαζόντουσαν χρήματα. Είχε μαζί του τρία ακόμα άτομα που είχαν το διακριτό ρόλο της εξεύρεσης και στρατολόγησης των γυναικών.

Τα ερωτικά ραντεβού των εκδιδομένων, κανονίζονταν μέσω τηλεφωνικών συνδέσεων που χειρίζονταν τουλάχιστον 4 μέλη της οργάνωσης, σε προκαθορισμένες βάρδιες, ενώ πραγματοποιούνταν σε ξενοδοχεία και οικίες στην Αττική. Επίσης, μεγάλος αριθμός οδηγών, ήταν επιφορτισμένοι με τη μεταφορά των γυναικών στα ξενοδοχεία και τις οικίες, όπου πραγματοποιούνταν οι ερωτικές συνευρέσεις, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων, παρακρατούνταν από τα μέλη της οργάνωσης και διαμοιράζονταν, αναλόγως με τον ρόλο που κατείχαν.

Παράλληλα, τα μέλη της οργάνωσης προέβαιναν στη λήψη επαγγελματικών γυ – μν – ών φωτογραφιών και βίντεο των εκδιδομένων, σε πολυτελή οικία στα νότια προάστια. Το υλικό διέθεταν, κυρίως μέσω ιστοσελίδας που λειτουργούσαν, αποσκοπώντας στην προσέλκυση περισσότερων υποψήφιων πελατών και κατ’ επέκταση στη μεγιστοποίηση των κερδών της οργάνωσης.με τη μούσα του σε πάρτυ

μόνο με όμορφα κορίτσια έβγαζε φωτογραφίες

ο «εγκέφαλος» επί τω έργω

με γνωστό μοντέλο που πλέον έχουν χωρίσει

ο «εγκέφαλος» επί τω έργω

Πηγη blogs.gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr