Αυτός είναι ο 23χρονος που προφυλακίστηκε για βιασμό της 16χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή, ένας 23χρονος από τον Πειραιά, οποίος κατηγορείται για ασελγής πράξεις σε βάρος 16χρονης την οποία γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.


Ο 23χρονος Πειραιώτης γνώρισε την ανήλικη μαθήτρια μέσω τις συγκεκριμένης διαδικτυακής εφαρμογής, η οποία είναι κατάλληλη για γνωριμίες ζευγαριών. Από εκεί και ενώ απέκτησε την εμπιστοσύνη της, την έπεισε να έχουν συνομιλίες γύρω από το σεξ.

Στην συνέχεια ο 23χρονος έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του. Άρχισε να τρομοκρατεί την ανήλικη ότι θα διαδώσει σε γείτονες και συγγενείς της τις συνομιλίες αλλά και ψεύδη σχετικά με την σeξουαλική – ερωτική ζωή τις κοπέλας, στην περίπτωση που ίδια δεν δεχθεί να βρεθούν από κοντά.

Η 16χρονη τρομοκρατημένη υπέκυψε στης απειλές και τα ψεύδη του 23χρονου, με αποτέλεσμα να βρεθούν τελικά σε μια πλατεία του Πειραιά, αρχές Ιανουαρίου, όπου ο συγκεκριμένος άνθρωπος ασκώντας βια στο τρομοκρατημένο παιδί, το εξανάγκασε να προβεί σε συγκεκριμένες ασελγής πράξεις, ευτυχώς χωρίς να επιχείρηση να την βιάσει.

ΓΙΑΟΥΠΛΑΡΗ ( JAUPLLARI ) ENTY (EDI) του Στυλιάν ( Stilian ) και της Μαρίνα

Το παιδί πίστεψε πως μετά τον εφιάλτη που έζησε στην πλατεία όπου συναντήθηκε με τον 23χρονο το μαρτύριο της θα τελείωνε εκεί. Δυστυχώς έκανε λάθος καθώς λίγες μέρες μετά το σοβαρό περιστατικό, ο 23χρονος επανήλθε επίσης μέσω τις συγκεκριμένης εφαρμογής και μάλιστα πιο αγριεμένος, ζητώντας από την ανήλικη μαθήτρια να βρεθούν εκ νέου και μάλιστα να έχουν μια ολοκληρωμένη σeξουαλική επαφή.

Μάλιστα απείλησε την ανήλικη πως πλέον γνωρίζει το σπίτι της και θα την επισκεφθεί, εάν η ίδια δεν εμφανιστεί στο ραντεβού.

Η κοπέλα τρομοκρατημένη δεν πήγε στο νέο ραντεβού που τις έκλεισε ο αδίστακτος 23χρονος με αποτέλεσμα όταν επέστρεψε στο σπίτι της, λίγο πριν φτάσει έξω από την κατοικία της, να δει των 23χρονο μαζι μ’ έναν φίλο του να την περιμένει απ’ έξω.

Τρομοκρατημένη η κοπέλα αμέσως έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δυο νεαρούς, και πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κατήγγειλε τον άνδρα με το όνομα Νικόλας.

Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, πλην όμως ο 23χρονος είχε προλάβει και είχε φύγει μαζί με το φίλο του. Ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει την σύλληψη, καθώς αστυνομικός τις ΔΙΑΣ που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας εκείνη την ώρα, αλλά ήξερε το περιστατικό καθώς η καταγγελία έγινε λίγο πριν αλλάξει η βάρδια, εντόπισε τυχαία το δράστη και τον προσήγαγε στο Τμήμα, όπου και τον αναγνώρισε η κοπέλα με αποτέλεσμα την σύλληψη του.

[Πηγή]