Αυτός είναι ο 13χρονος Μανώλης. Ο Πιτσιρικάς που Τρελαίνει Κόσμο στο MasterChef JUNIOR!

Είναι αλήθεια. Είναι το φαβορί. Τουλάχστον αυτό βγαίνει απο τις πληροφορίες που συλλέξαμε απο τα γυρίσματα του MasterChef JUNIOR τα οποία γίνονται μέσα στο καλόκαίρι μιας και οι πιτσιρικάδες, σε λίγες ημέρες ξεκινούν το σχολείο.

Ενας 13χρονος από τη Ρόδο, που είναι ερωτευμένος με την μαγειρική εξελίσσεται σε έναν από τους βασικούς παίκτες του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef JUNIOR, που θα δούμε στο STAR!

Πρόκειται για τον Μανώλη Φουτούλη, ο οποίος φαίνεται πως έχει… κολλήσει το μικρόβιο της μαγειρικής από τον ταλαντούχο μπαμπά του Στηβ Φουτούλη, ο οποίος διατηρεί γνωστό εστιατόριο στο Χαράκι.

Ο Μανώλης, έχοντας μεγαλώσει μέσα στο εστιατόριο του μπαμπά, υπέβαλε αίτηση συμμετοχής χωρίς δεύτερη σκέψη και μάλιστα όχι μόνο πέρασε με επιτυχία όλες τις οντισιόν αλλά μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να προχωρήσει σημαντικά, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στην μαγειρική.

Ο Μανώλης, που κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε έναν μεγάλο αριθμό παιδιών, εξακολουθεί να πηγαινοέρχεται από την Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του MasterChef JUNIOR και μάλιστα έχει βάλει ως στόχο την πρωτιά! Όσο για τους κριτές; Έχουν ξετρελαθεί μαζί του και τον θεωρούν τεράστιο ταλέντο.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr