Αυτός Έπρεπε να είναι ο Νικητής: Η Φωτογραφία που Αποδεικνύει ότι ο Σωκράτης Αδικήθηκε!

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στα social media μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της τελικής ψηφοφορίας του «Power of Love».

Η ήττα του λατρεμένου (;) Σωκράτη και η κίνησή του να αποχωρήσει χωρίς καν να δώσει τα συγχαρητήριά του στον νικητή Πάνο (το αγόρι της Στέλλας ντε!) προκάλεσε τα φαρμεκερά σχόλια του Twitter με τους χρήστες να μας χαρίζουν ένα επικό τρολάρισμα στην παραγωγή του παιχνιδιού.
Η φωτογραφία που έκανε την εμφάνισή της στα social medi και η οποία απεικονίζει με χιουμοριστικό τρόπο το πώς βγήκε ο νικητής του ερωτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, καθώς παρουσιάζει τη σκέψη όλων των τηλεθεατών: Πως με τον τρόπο που διεξήχθη η ψηφοφορία και τον τρόπο που συνυπολογίστηκαν οι ψήφοι παικτών και κοινού, η παραγωγή θα μπορούσε να βγάλει νικητή ακόμα και… τον Στέλιο Χανταμπάκη.


Όπως φάνηκε, το κοινό δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα, μιας και η κλίκα των… Κρητικών επέλεξε να στηρίξει το αγόρι της Μιζεράκη. Μεταξύ μας, πολύ καλά έκανε μιας και τη συμπεριφορά του Σωκράτη τη λες και εκνευριστική.
Όπως και να’ χει το ζουμί είναι αλλού. Αν δεν κατάλαβες πώς βγήκαν τα αποτελέσματα του Τελικού, ρίξε μια ματιά στο «διαμαντάκι» που ακολουθεί…

ΠΗΓΗ: menshouse.gr