Αυτό το βίντεο με νεαρούς αθλητές να κάνουν ρίψεις πατινιών στον Θερμαϊκό θα σε εξοργίσει

Με το πρωτοποριακό άθλημα της πατινοβολίας ετοιμάζεται να πλουτίσει τον κόσμο των σπορ η Θεσσαλονίκη, όπως προκύπτει από τα συγκλονιστικά ντοκουμέντα που δημοσίευσε το Έθνος. Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι κάποιοι ερευνητές της συμπρωτεύουσας προσπαθούν να μελετήσουν τη συμπεριφορά των ηλεκτρικών πατινιών στο υποβρύχιο περιβάλλον του Θερμαϊκού, αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι η διαδικασία βύθισης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων έχει μετατραπεί σε σπορ.

Το οποίο σπορ έχει μάλιστα πολύ μεγάλη πέραση στην νεολαία. Πολύ ενδεικτικό παράδειγμα της επιτυχίας του νέου trend είναι το παρακάτω βίντεο από την περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Σε αυτό μπορεί κανείς να καμαρώσει τρία νεαρά άτομα να τιμούν το «νους υγιής εν σώματι υγιεί» με την εξής τελετουργία: Τοποθετούν ηλεκτρικά πατίνια στην άκρη της προκυμαίας, τρέχουν με φόρα καταπάνω τους και τα ρίχνουν με κλωτσιά στη θάλασσα, συνδυάζοντας έτσι σπριντ, ρίψεις και πολεμικές τέχνες σε ένα μοναδικό πακέτο.

Δείτε το βίντεο:

Εμείς από τη μεριά μας πιστεύουμε ότι το νέο άθλημα προλαβαίνει να μπει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν φέτος στο Τόκιο, πιθανώς μαζί με το ψάρεμα για την ανάσυρση των πατινιών:

Πηγη luben.tv