Αυτό το Ρεβεγιον θα Μείνει στην Ιστορία. Ελληνίδα ηθοποιός ερωτικών ταινιών σας καλεί για να… Δείτε την Απίστευτη Πρόσκληση.

Είστε από εκείνους που δεν έχετε κανονίσει που θα κάνετε ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς; Σας εκνευρίζει η πολυκοσμία που παρατηρείτε στα μαγαζιά, όπου ο ένας είναι πάνω στον άλλον; Θέλετε να σας μπει το νέο έτος δίπλα σε μία σταρ της εγχώριας ερωτικής βιομηχανίας;

Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών  ψάχνει άνδρες για να κάνει ρεβεγιόν σπίτι της (pics)

Η λύση βρέθηκε και την έδωσε η Έλενα Χατζή… Η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών της Sιρινα με αρκετές ταινίες στο ενεργητικό της άρχισε έναν διαγωνισμό, προκειμένου να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, οι οποίοι την στήριξαν στα πρώτα βήματα που έκανε στον χώρο.

 


Μέσα από αυτόν λοιπόν, θα βγουν 5 τυχεροί που θα υποδεχθούν μαζί της το 2018, σε ένα φιλικό -όπως επισημαίνει- ρεβεγιόν…

Aναλυτικά η ανάρτησή της…

Αγαπητοί μου φίλοι . Θέλω η φετινή Πρωτοχρονιά να είναι πολύ ξεχωριστή , για μενα και για τους διαδικτυακους φιλους μου . Γι αυτό αποφάσισα να κάνω έναν διαγωνισμό. Θέλω να περάσω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με 5 θαυμαστές μου, που με στηριξαν απο τα πρωτα μου βηματα.


Περιμένω λοιπόν τα μηνύματά σας!

Ξεκαθαρίζω , για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις , ότι πρόκειται για Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι μου, καθαρά φιλικό . Περιμένω λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους , για να επιλέξω μεταξύ αυτών… Καλή χρονιά σε όλους με υγεία !

ΥΓ. Για <<ευνόητους λόγους>> καταλαβαίνετε ότι τα ονόματα των νικητών, δεν θα ανακοινωθούν δημόσια….

Πηγή diaforetiko.gr