Αυτό θα πονέσει. Έτσι η Αραβάνη «έφαγε» την Ντίνα από το Dancing
Www.true.gr

Αυτό θα πονέσει. Έτσι η Αραβάνη «έφαγε» την Ντίνα από το Dancing

Πήρε το αίμα της πίσω. Ναι. Η Ευαγγελία Αραβανή ήταν εκείνη που έκοψε την Σπυροπούλου από το Dancing. Όπως σας είχα γράψει, η Κωνσταντίνα ήταν στις τελικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ-1 και παντού επιβεβαίωνε την συμμετοχή της στο σόου.

Όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Η Αραβανή δεν την ήθελε στην ίδια δουλειά και δεν είχε και άδικο. Αν θυμάστε στο παρελθόν, η Αραβανή φαγώθηκε μετά από λίγες μέρες από τον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού που παρουσίαζε την εκπομπή στον Alpha «Μες τη καλή χαρά» για να κάτσει στη θέση της η Σπουροπούλου.


Η Αραβανή τότε είχε δηλώσει «Είχα περάσει από δοκιμαστικό, οπότε όταν σου λένε ξαφνικά ότι δεν θα συνεχίσουμε μαζί, εγώ αυτό που ρώτησα ήταν εάν έκανα κάτι εγώ ή εάν έχετε κάποιο παράπονο για τη δουλειά μου και γι’ αυτό πρέπει να αποχωρήσω. Στην πορεία αποδείχτηκε ότι μου πήρε τη θέση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου» είχε πει στον Γιώργο Σατσίδη.

Έτσι η Αραβανή έθεσε βέτο και την άκουσαν αφού ήδη η Σπυροπούλου από το Nomads τους είχε σπάσει τα νεύρα με τις απαιτήσεις της.
Πηγή blogs.gossip-tv.gr/nassos

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr