Πλήρωσε 3.000.000€ για Oργια με την Μέγκαν Φοξ και άλλα Διάσημα Μοντέλα. Αυτό που Έπαθε όμως θα το Θυμάται για Καιρό...
Www.true.gr

Πλήρωσε 3.000.000€ για Oργια με την Μέγκαν Φοξ και άλλα Διάσημα Μοντέλα. Αυτό που Έπαθε όμως θα το Θυμάται για Καιρό…

Κινέζος επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως πλήρωσε $3.7 εκατομμύρια σε πρακτορείο συνοδών για να έχει ερωτικές επαφές με υπερμοντέλα και ηθοποιούς Α’ κατηγορίας.

 Ο Yu ‘Martin’ Xu ισχυρίζεται πως πλήρωσε στο πρακτορείο Royal Court Escort, που έχει βάση το Σίδνεϊ, προκειμένου να έχει ερωτικές επαφές με την ηθοποιό Megan Fox, με το μοντέλο της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, και την ηθοποιό του Independence Day, Angelababy, αλλά τελικά τον εξαπάτησαν.

Είπε πως η εταιρεία συμφώνησε να κανονίσει την συνάντηση οπουδήποτε στον κόσμο εάν πλήρωνε $3.7 εκατομμύρια, καθώς και το κόστος μεταφοράς και διαμονής.

Τελικά όμως τον έστησαν και παρόλο που έκανε τις πληρωμές που είχαν συμφωνήσει, δεν έγιναν ποτέ οι συναντήσεις.Έτσι, ο επιχειρηματίας κινήθηκε νομικά ενάντια στην εταιρεία, σε μία προσπάθεια να του επιστραφούν τα $3.724 που πλήρωσε.

Για να αποκτήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες του πρακτορείου πλήρωσε $24,000 συνδρομή.

Μετά από μία πληρωμή τον Ιούλιο του 2014, πλήρωσε άλλα $500,000 στις 13 Αυγούστου του 2014, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.Άλλη μία πληρωμή με $500,000 έγινε δύο μέρες μετά, με άλλες δύο πληρωμές συνολικά $2.5 εκατομμυρίων στις 19 Αυγούστου.

Μία τελική πληρωμή έγινε στις 21 Αυγούστου, όπου κατατέθηκαν άλλα $200,000.

Στην δήλωσή του, ο Mr Xu ισχυρίζεται πως είχε κανονίσει να συναντήσει το 27χρονο μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιό Angelababy. Είπε πως είχαν συμφωνήσει να της στείλουν την Angelababy τον Σεπτέμβριο του 2014 αλλά τελικά η συνάντηση ποτέ δεν έγινε.

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει υποβάλλει κάποια δήλωση προς υπεράσπισή της.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr