Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Κόρη γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού μπαίνει στην τηλεοπτική σειρά το «Σόι σου»!
Www.true.gr

Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Κόρη γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού μπαίνει στην τηλεοπτική σειρά το «Σόι σου»!

Το όνομα που δεν περιμέναμε με τίποτα!

Μία νέα «εισβολή» έχουμε στην γνωστή σειρά του Alpha το «Σόι Σου» αφού ένα πρόσωπο έκπληξη μπαίνει στην σειρά και τα αλλάζει όλα

Ο λόγος για μία Ελενίτσα η οποία…. θα μπει στις ζωές των ηρώων για να τις κάνει άνω κάτω!

Η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Ελενίτσα, είναι η Αμαλία Αρσένη, μοναχοκόρη του πολιτικού και πρώην υπουργού Γεράσιμου Αρσένη, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2016 και της οικονομολόγου Λούκας Κατσέλη.

Σύμφωνα με τον σταθμό, το επεισόδιο όπου θα παίζει και η Αμαλία Αρσένη θα προβληθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, με τίτλο «Για μιαν Ελενίτσα».


H υπόθεση της σειράς που σαρώνει σε τηλεθέαση

Το Σόι Σου (αναγραμμένο ως: το σόι σου) είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2014-2019, βασισμένη στην αμερικανική σειρά Your Family or Mine των Rubi Duanias and Yaniv Polishuk και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV.
Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν οι Αποστόλης Τσαούσογλου, Νίκος Μήτσας, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής, Γωγώ Φώτου, Ελπίδα Γκρίλλα, Βιβή Νικολοπούλου, Γιάννης Διακάκης, Έλενα Σολωμού, Αννίτα Κούλη Δήμητρα Πούλκου, Κατερίνα Μπέη, Ζωή Κοϊβάρη, Γιώργος Κόκουβας και Χαράλαμπος Μπουραζάνης, ενώ η σκηνοθεσία είναι των Νίκου Ζαπατίνα (1η σεζόν, Επεισόδια 1-15), Γιώργου Σιούγα (1η σεζόν, Επεισόδια 16-52), Ανδρέα Μορφονιού (2η σεζόν & 3η σεζόν, Επεισόδια 1-48), Αντώνη Αγγελόπουλου (3η σεζόν, Επεισόδια 49, 4η σεζόν & 5η σεζόν Επεισόδια 1-8) και Σταμάτη Πατρώνη (5η σεζόν Επεισόδια 9-τώρα).

Το τραγούδι τίτλων της σειράς φέρει τον τίτλο Μαλλιά Κουβάρια και το ερμηνεύει η Ηλιάνα Τσαπατσάρη.Η σύνθεση ανήκει στον Βασίλη Παναγιωτόπουλο και οι στίχοι στον Λάκη Λαζόπουλο.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου του 2014, ενώ ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο επεισοδίων τον Απρίλιο του 2015. Ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου του 2015 με τα τέσσερα επεισόδια του πρώτου που αναβλήθηκαν, ενώ τα καινούρια επεισόδια του δεύτερου κύκλου ξεκίνησαν να προβάλλονται στις 15 Οκτωβρίου. Λόγω της επιτυχίας στα νούμερα τηλεθέασης, η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη χρονιά τον Ιούλιο του 2016, ενώ τον Μάιο του 2017 ανανεώθηκε για τέταρτη χρονιά. Τον Μάιο του 2018 η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη χρονιά.

athensmagazine

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr