Αυτό είναι το Μεγάλο Ψέμα που Κρύβεται Πίσω από Όλες τις Φωτογραφίες της Νταϊάνα με τον Κάρολο!

Η αψιμαχία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Πρίγκιπα Κάρολου εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο συζητημένες σε όλο τον κόσμο.

Αυτό συμβαίνει διότι η ζωή τους προτάθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με κάθε λεπτομέρεια. Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν συνειδητοποίησαν το πιο προφανές πράγμα.

Δείτε τις φωτογραφίες τους.


Υποστηρίχθηκε σκόπιμα από τους φωτογράφους ότι ο Κάρολος ήταν ο επικεφαλής της οικογένειας: είναι ψηλότερος και φαίνεται να είναι η ασπίδα και ο υπερασπιστής της οικογένειας, όπως ο άντρας υποτίθεται ότι είναι σε ένα υποδειγματικό ζευγάρι.

Πρόσφατα οι περίεργοι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ότι οι φωτογραφίες δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα, ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχαν το ίδιο ύψος.


Εκείνη πάντα έβαζε το ένα πόδι μπροστά και φορούσε ένα πολύ χαμηλό τακούνι 2 cm για να μην καταστρεφόταν η αρμονική εμφάνιση του ζευγαριού. Με αυτόν τον τρόπο, η διαφορά υποβαθμίστηκε, τουλάχιστον στις φωτογραφίες.

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι αυτό έγινε ειδικά για να επισημάνει το καθεστώς του άντρα και τον ηγετικό ρόλο του στην οικογένεια.

Credit: brightside.me