Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα της 16χρονης Μαρίας στην αδελφή της λίγο πριν από το θάνατο της
Www.true.gr

Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα της 16χρονης Μαρίας στην αδελφή της λίγο πριν από το θάνατο της

Ένα μήνυμα με παραλήπτη την αδελφή της εντοπίστηκε στο ένα από τα δύο κινητά της 16χρονης Μαρίας από τα Τρίκαλα, η οποία τον περασμένο Ιούλιο βρέθηκε νεκρή στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Η οικογένεια της μέχρι σήμερα κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, μετά από τα αποτελέσματα των πρώτων ερευνών, το σενάριο αυτό φαίνεται να απομακρύνεται και να επιβεβαιώνονται οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας, ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η σχέση της Μαρίας με τη δίδυμη αδελφή της ήταν ιδιαίτερα στενή. Αυτό μαρτυρούν και τα τελευταία λόγια που της έγραψε για να την αποχαιρετήσει, όπως όλα δείχνουν.

Σήμερα το TLIFE αποκαλύπτει το περιεχόμενο του μηνύματος της άτυχης 16χρονης:


“Αδελφούλα μου, είμαι καλά και πέρασα όμορφα. Σε αγαπάω πάρα πολύ. Θα μου λείψεις. Αυτό που θέλω μόνο, είναι να είσαι χαρούμενη. Εγώ φταίω… Δεν έπρεπε να φύγω κρυφά από το σπίτι. Που να’ξερα ότι θα γίνει φασαρία. Σου ζητώ χίλια συγγνώμη. Θέλω να είμαι στη σκέψη σου σαν κάτι θετικό. Σας αγαπάω όλους”.

Το παραπάνω μήνυμα, αν και συντάχθηκε από τη Μαρία, δεν εστάλη ποτέ στην αδελφή της. Το έγραψε στο ένα κινητό της, το φωτογράφησε από το δεύτερο κινητό της και στη συνέχεια το έκανε wall paper. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η , παράλληλα, έβγαζε σύμφωνα με πληροφορίες selfies φωτογραφίες , στις οποίες εμφανιζόταν χαρούμενη και χαμογελαστή. Oι φωτογραφίες αυτές βρέθηκαν αποθηκευμένες στο κινητό της και εξετάζονται περαιτέρω από τις αρχές

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ανακτηθεί το περιεχόμενο των δύο κινητών τηλεφώνων της 16χρονης. 5.000 φωτογραφίες, οι αναζητήσεις της στη Google και μέρος των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων και μηνυμάτων. Δεν προέκυψε κάποιο μήνυμα με εκβιαστικό περιεχόμενο και γι’αυτό αρχίζει να απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι γονείς της Μαρίας εξακολουθούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για έγκλημα και αναμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα της έρευνας. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Σαμαρτζής, δήλωσε στο ΤLIFE:
“Έχει αποπερατωθεί ένα μέρος της ανάκτησης του υλικού των κινητών τηλεφώνων της ανήλικης Μαρίας. Πλέον, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις που κλίνουν προς την εκδοχή της αυτοκτονίας. Υπάρχουν βέβαια και κάποια στοιχεία που ακόμα γεννούν ερωτήματα στους γονείς της. Θεωρώ ότι η έρευνα που έγινε ήταν ιδιαιτέρως λεπτομερής και πιστεύω ότι με τη λήψη των λοιπών συμπληρωματικών εργαστηριακών αποτελεσμάτων, τα οποία αναμένουμε στο προσεχές διάστημα, θα έχουμε πληρέστερη εικόνα για το τι μπορεί να συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα.”

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας: