Αυτό είναι το μυστικό για να δείχνει το ντύσιμο σου πιο ακριβό!
Www.true.gr

Αυτό είναι το μυστικό για να δείχνει το ντύσιμο σου πιο ακριβό!

Το μπεζ, το λευκό και γενικά οι γήινοι τόνοι, είναι αλήθεια πως έχουν συνδυαστεί περισσότερο με την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας.
Όμως πίσω από την ασφάλεια και τη σιγουριά που μπορεί να μας προσφέρει το μαύρο για τις χειμερινές μας εμφανίσεις, υπάρχει μια κατηγορία στην παλέτα αυτή των γήινων χρωμάτων που αποπνέει σικ χαρακτήρα και μια καθαρότητα στην εικόνα μας και αυτόματα κάνουν το ντύσιμό μας να φαίνεται πιο ακριβό.

Αν έκρυψες λοιπόν, το λευκό σου τζιν παντελόνι κάπου βαθιά στην ντουλάπα σου με σκοπό να το φορέσεις το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να το ξαναβγάλεις και να πραγματοποιήσεις με αυτό κάποιες από τις πιο ωραίες εμφανίσεις σου. Συνδύασε το με το αγαπημένο σου cozy πουλόβερ σε γήινους πάντα τόνους… όπωςλευκό του πάγου, μπεζ, καμηλό, ακόμα και με αποχρώσεις του χρυσού. Φόρεσε ένα καμηλό παλτό ( βασικό κομμάτι μιας γκαρνταρόμπας ) και τράβηξε όλα τα βλέμματα .

Εδώ θα δεις πως το φόρεσα πριν λίγες μέρες σε μια βόλτα μου στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και Streetstyle εμφανίσεις που μας ξετρέλαναν.ΠΗΓΗ: www.fumara.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr