Αυτό Είναι Το Μαγευτικό Εκκλησάκι που Παντρεύεται Σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης! Δείτε την Αναγγελία Γάμου!

Σήμερα, ο Γιώργος Χρανιώτης εγκαταλείπει για πάντα την εργένικη ζωή και… νοικοκυρεύεται, στο πλευρό της αγαπημένης του χορεύτριας, Γεωργίας Αβασκαντήρα!

Έναν χρόνο μετά το τέλος του Survivor και μόλις ενάμιση χρόνο μετά τη σύναψη της σχέσης του ηθοποιού με τη σύντροφό του, το ζευγάρι θα ενώσει για πάντα τις ζωές του σε ένα πραγματικά πανέμορφο σκηνικό στην Τήνο.
Όπως αναφέρεται και στην αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Κοινή Γνώμη» των Κυκλάδων και εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς το gossip-tv.gr, το ζευγάρι θα παντρευτεί απόψε στη μονή της Αγίας Ξένης που είναι χτισμένη σε σημείο με μοναδική θέα του Πανόρμου.
Η συγκεκριμένη μονή έχει μία πραγματικά πολύ μεγάλη και ξακουστή ιστορία. Σύμφωνα μάλιστα με την παράδοση, στις αρχές του 18ου αιώνα, ο καπετάν Κοσμάς περνούσε με το ιστιοφόρο του από το βόρειο τμήμα της Τήνου, όταν ξέσπασε μεγάλη θαλασσοταραχή. Οι αγωνιώδεις προσπάθειες του πληρώματος να προσεγγίσουν τον Πάνορμο δεν είχαν αποτέλεσμα και το πλοίο προσέκρουσε σε βράχια.
Ο καπετάν-Κοσμάς κρατούσε την εικόνα της Παναγίας και έταξε ότι αν σωθεί, θα έχτιζε εκκλησία στη Χάρη της και θα γινόταν μοναχός. Μετά από μάχη με τα κύματα, κατάφερε να σωθεί και κατευθύνθηκε προς το πιο κοντινό χωριό, τον Μαρλά. Στο σημείο που είναι χτισμένη σήμερα η μονή, το εικόνισμα του φάνηκε ασήκωτο και πείστηκε ότι εκεί έπρεπε να εκπληρώσει το τάμα του. Στην Κυρά Ξένη έζησε μέχρι το τέλος της ζωής του. Όσο για το όνομα «Κυρά Ξένη», λέγεται ότι βγήκε επειδή ο καπετάν Κοσμάς ήρθε από τα ξένα.
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι δεν επέλεξε καθόλου τυχαία να παντρευτεί στο νησί της Μεγαλόχαρης αφού εκεί γνωρίστηκε πριν από ακριβώς ενάμιση χρόνο. Μαζί με στενούς συγγενείς και καλούς φίλους, οι δυο τους θα μοιραστούν αυτή την ευτυχισμένη τους στιγμή ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι το πρωί.

πηγή: gossip-tv.gr