«Δεν είναι Σοβαρά πράγματα αυτά»: Οι κριτές Κόβουν παίκτη του MasterChef επειδή Άρχισε να "Πάιζει" με το κουζινομάχαιρο
Www.true.gr

«Δεν είναι Σοβαρά πράγματα αυτά»: Οι κριτές Κόβουν παίκτη του MasterChef επειδή Άρχισε να «Πάιζει» με το κουζινομάχαιρο

Όλα έδειχναν ότι ο διαγωνιζόμενος θα ήταν ένας ακόμα chef της σειράς που θα δοκίμαζε να φτιάξει ένα κλασικό και μάλλον εύκολο πιάτο. Ο chef Άρης θα έφτιαχνε μία κλασική καρμπονάρα με μερικές δικές του πινελιές στα υλικά.

Παρότι είχε ξεκινήσει μια προεργασία στο στήσιμο ο Άρης φάνηκε να καθυστερεί πολύ στην τελική παρουσίαση του πιάτου αφού επιχειρούσε να στήσει ένα περίτεχνο και περίεργο σχήμα με ντοματίνια και μπέικον πάνω τα μακαρόνια που ως βάση υποχωρούσαν διαρκώς.

Οι κριτές ειδοποίησαν τον παίκτη ότι ο χρόνος του είχε τελειώσει αλλά ήταν περίεργοι να δουν τι ετοιμάζει. Και τότε ξεκίνησε το μεγάλο show του Άρη.Ο διαγωνιζόμενος έβγαλε ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο και αφού το ζύγισε με διάφορους τρόπους στο χέρι του ξεκίνησε διάφορα ζογκλερικά με αυτό που θύμιζαν επιδείξεις του ρομπότ Bishop από το Aliens.

Oι κριτές πήραν ως αστείο και σχολίαζαν τις κινήσεις αυτές μέχρι τη στιγμή που έπρεπε να βαθμολογήσουν τον Άρη. Εκεί τα πράγματα σοβάρεψαν.Η αδυναμία του να τελειώσει το πιάτο στην ώρα του, τα δέκα λεπτά που έφαγε για ένα αδύναμο στήσιμο και το κωμικό show με το μαχαίρι και το γρήγορο κόψιμο του μπέικον τους έκανε να τον κόψουν από τη συνέχεια της εκπομπής με συνοπτικές διαδικασίες.

Δείτε το show με το μαχαίρι του Άρη αλλά και το κακό γι’ αυτόν φινάλε του.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr