Αυτό το δάσος βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας – Εικόνες που συναρπάζουν

Ένα μοναδικό φαινόμενο της φύσης: Κατά γη διάρκεια του χειμώνα, το μέρος αυτό είναι ένα «στεγνό» πάρκο, και το καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε… λίμνη βάθους 12 μέτρων!
Για να επισκεφτεί κανείς αυτό το πάρκο, χρειάζεται να κάνει κατάδυση. Δέντρα, παγκάκια και λουλούδια βρίσκονται στο βυθό! Κάθε Καλοκαίρι το χιόνι στα βουνά Hochschwab λιώνει με αποτέλεσμα τα νερά να δημιουργούν λίμνη εκεί που ήταν κάποτε το πιο πυκνό δάσος της Αυστρίας. Το δάσος έχει το όνομα “Green Lake”, αφού κάθε Καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε έναν φυσικό παράδεισο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Μεγάλα και πυκνά δέντρα, λουλούδια και πολύχρωμα άνθη, παγκάκια, γέφυρες και δρομάκια μπορεί να βρει κανείς στην “Πράσινη Λίμνη”. Μη φανταστείτε όμως ότι μπορείτε να περπατήσετε. Ο μόνος τρόπος για να θαυμάσετε το θαύμα της φύσης είναι να κάνετε κατάδυση.

Η λίμνη μπορεί να φτάσει από ένα έως και δώδεκα μέτρα βάθους τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου. Η κατάλληλη εποχή για τους δύτες που θέλουν να εξερευνήσουν ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς…

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr