Αυτή τη σκηνή των «Δυο Ξένων» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη!

Στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στη δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου, ο σεναριογράφος πολλών επιτυχιών, μεταξύ αυτών και τους «Δυο Ξένους».

Ο συνδημιουργός, μαζί με τον Απόστολο Ρήγα, της υπερεπιτυχημένης σειράς αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, που εκείνη την περίοδο, αποτελούσε μούσα και έμπνευση του χαρακτήρα που υποδυόταν η Εβελίνα Παπούλια.

Μάλιστα μία από τις πιο γνωστές σκηνές του πρώτου κιόλας επεισοδίου δόθηκε, όπως ανέφερε ο ίδιος, σχεδόν έτοιμη από την περιγραφή της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: «Η Ελένη για μένα είναι φαινόμενο. Είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω συναντήσει στην ελληνική τηλεόραση. Επειδή είχε σχέση με τον Αλέξανδρο από το «Πάτερ Ημών» ή όταν καμιά φορά μιλούσαν στο τηλέφωνο ή έπαιρνε και η ίδια και έλεγε «πολύ γέλασα με αυτό, να δεις τι είχα κάνει εγώ».
Και μας ξεδίπλωνε πράγματα, τα οποία εμείς τα βάζαμε, τα είχαμε κρατήσει σε ένα χαρτί και κάναμε τη διασπορά μέσα στα επεισόδια. Νομίζω ότι είχαμε ότι το είχαμε κάνει αυτό την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Κιάμος και ήταν σε εμάς, που έκανε έναν σοβαρό έντεχνο.
Κάποια στιγμή μας είχε πει η Ελένη μια ιστορία που της είχαν φέρει στην εκπομπή έναν έντεχνο που δεν καταλάβαινε τίποτα και είχε μουδιάσει από τη βαρεμάρα και περίμενε να έρθει κάποια άλλη πιο «ελαφριά» και μας έδωσε τη σκηνή σχεδόν έτσι όπως την περιέγραψε τελείως έτοιμη».

Δείτε την αξέχαστη σκηνή από το πρώτο επεισόδιο της σειράς.


πηγή: dailymedia.gr