Αυτή είναι η παίκτρια του «My Style Rocks» που απέρριψε ανήθικη πρόταση ύψους 10.000 ευρώ
Www.true.gr

Αυτή είναι η παίκτρια του «My Style Rocks» που απέρριψε ανήθικη πρόταση ύψους 10.000 ευρώ

Πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και αποκάλυψε ότι δέχεται ανήθικες προτάσεις για μια βραδιά.

Προτάσεις πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ο λόγος για την ξανθιά εστεμμένη του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι μόδας, Τάνια Κοφινιώτη.


Το κορίτσι με τις ευφάνταστες ιστορίες, αναφέρθηκε στις ανήθικες προτάσεις που δέχεται ακόμα και από γυναίκες.

«Έχω ακούσει ανήθικες προτάσεις, αλλά θεωρώ ότι αν δείξεις χαρακτήρα, ηθικό σωστό, εμπιστοσύνη, σεβασμό, θα σταματήσει να γίνεται αυτό. Σίγουρα δεν θα έχεις τις ίδιες δουλειές αν δεν πεις το ναι. Σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό κάποτε μου έγινε ανήθικη πρόταση και ουσιαστικά άλλαξε και το ρου του διαγωνισμού γι’ αυτόν τον λόγο, επειδή δεν είπα το ναι.


Μου είχε γίνει πρόταση ότι αν δεν υποκύψω στα θέλω του συγκεκριμένου ατόμου, δεν θα βρισκόμουν στο επίπεδο που θα έπρεπε να βρεθώ.

Λαμβάνω πάρα πολύ συχνά τέτοια μηνύματα στα social media. Λαμβάνω πολλές προτάσεις από γυναίκες κυρίως, που μου λένε για μια βραδιά μαζί τους, για υπέρογκα ποσά που άλλον θα τον δελέαζε. Μου έχουν προτείνει 10.000 ευρώ για μία βραδιά.

Το μικρότερο είναι 4.000 ευρώ. Μου στέλνουν φωτογραφίες διασήμων και μου λένε «θέλεις αυτή τη στιγμή να έρθει ο τάδε, η τάδε, να πάτε στο ξενοδοχείο για τόσα χρήματα; Έστειλαν και δική μου φωτογραφία, γράφοντας ότι είμαι διαθέσιμη για μια βραδιά», ανέφερε το μοντέλο.

πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr