Αυτή είναι η νέα Μιζεράκη: Η ξανθιά του νέου Power of Love έρχεται από το πλευρό της… Καινούργιου (Pics)

Οι προετοιμασίες για την επιστροφή του ριάλιτι του έρωτα του ΣΚΑΪ, με την υπογραφή του Acun Illicali, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ήδη κυκλοφόρησε μία φωτογραφία με την τελική δωδεκάδα των κοριτσιών που θα μπουν στη νέα σεζόν του «Power of Love».

Επτά μόνο από αυτά τα κορίτσια θα μπουν αρχικά και οι επόμενες σταδιακά. Ψάχνοντας στα ονόματα ξεχωρίσαμε ένα που κάτι μας θύμισε. Το όνομα αυτής: Λενίνα Πολυχρονοπούλου.

Η εντυπωσιακή ξανθιά παρουσία που ψάχνοντας καλύτερα το βιογραφικό της βλέπουμε ότι έχει κάνει πέρασμα από την τηλεόραση σε έναν ρόλο που δε θα φανταζόσουν.

Η απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας και Ψυχολογίας του ΕΚΠ, έχει κάνει σπουδές ηθοποιού σε δραματική σχολή με μόνο αξιομνημόνευτο τηλεοπτικό πέρασμα στο… πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.

Όχι προφανώς στο πάνελ της αλλά ως ηθοποιός στις ιστορίες που παρουσίαζε στην παλία της εκπομπή η Κατερίνα, με κοινωνικό χαρακτήρα, των οποίων το τέλος καθόριζε το κοινό με τις ψήφους του.

Θα γίνει η Λενίνα η νέα Στέλλα Μιζεράκη; Αφήνουμε τις φωτογραφίες της να μιλήσουν, δίνοντάς μας ένα πρώτο δείγμα του τι να περιμένουμε.

Πηγη dailymedia