Αυτή Είναι η Πιο Υγιεινή Διατροφή! Σκοτώνει τον Καρκίνο, Θεραπεύει την Κατάθλιψη, Εξαφανίζει τις Ημικρανίες και τον Αυτισμό
Www.true.gr

Αυτή Είναι η Πιο Υγιεινή Διατροφή! Σκοτώνει τον Καρκίνο, Θεραπεύει την Κατάθλιψη, Εξαφανίζει τις Ημικρανίες και τον Αυτισμό

Τα στοιχεία δείχνουν, ότι η θρεπτική κέτωση βοηθά στη θεραπεία πολλών προβλημάτων υγείας, ξεκινώντας από την παχυσαρκία. Η κετογονική δίαιτα, προκαλεί μεταβολικές αλλαγές στο σώμα, προκαλώντας το σώμα να καίει υδατάνθρακες από λίπη.

Αυτή η δίαιτα απαιτεί 50-70 τοις εκατό της διατροφής να προέρχεται από ωφέλιμα λίπη, όπως βιολογικά αυγά, αβοκάντο, ακατέργαστα καρύδια, βούτυρο βοτάνων και λάδι καρύδας.

Η πρόσληψη υδατανθράκων είναι περιορισμένη, οδηγώντας σε καύση λίπους για ενέργεια. Με άλλα λόγια, υπάρχει λίγη ζάχαρη που εμποδίζει το σώμα από τη χρήση λίπους υπέρ της καύσης ζάχαρης.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η διατροφική πρόσληψη πρέπει να είναι περίπου 70 τοις εκατό λίπη, 25 τοις εκατό πρωτεΐνη, και 5 τοις εκατό υδατάνθρακες.

Ως εκ τούτου, η πρόσληψη υδατανθράκων πρέπει να είναι περιορισμένη και να προέρχεται κυρίως από ξηρούς καρπούς, γαλακτοκομικά προϊόντα και λαχανικά. Αποφύγετε το άμυλο (πατάτες, όσπρια), το σιτάρι (δημητριακά, ψωμί) ή φρούτα.
Οφέλη για την υγεία μιας κετογονικής δίαιτας:

Οδηγεί σε απώλεια βάρους

Η εξάλειψη των υδατανθράκων από τη διατροφή σας είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους για να χάσετε βάρος.

Καταπολεμά τον Καρκίνο

Τα καρκινικά κύτταρα τροφοδοτούνται από τη ζάχαρη, πράγμα που σημαίνει ότι η ζάχαρη υποστηρίζει την ανάπτυξη του καρκίνου.
Προστατεύει τον εγκέφαλό σας

Η χαμηλή πρόσληψη υδατανθράκων σε συνδυασμό με την υψηλή πρόσληψη λίπους, έχει συνδεθεί με τη βοήθεια άλλων νευρολογικών διαταραχών.

Οι κετογονικές δίαιτες είναι αποτελεσματικές στη μείωση των συμπτωμάτων της νόσου του Parkinson και της νόσου του Alzheimer.

Πρόσθετα οφέλη για την υγεία από την κετογονική δίαιτα

  • Μειώνει τη χοληστερόλη LDL
  • Ενισχύει την ενέργεια
  • Αντιμετωπίζει την ακμή
  • Νοιώθετε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
  • Βελτιώνει τα επίπεδα τριγλυκεριδίων και τα επίπεδα χοληστερόλης

Credit: besthealthyguide.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr