Αυτή είναι η 30αρα πανέμορφη αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν που τρέμουν όλοι

Άγνωστη για πολλούς αλλά είναι ο φόβος και ο τρόμος στην Βόρεια Κορέα.

Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ολοένα και πληθαίνουν και κάνουν λόγω για δύσκολες ώρες. Μοιραία η συζήτηση για την διαδοχή του έχουν ξεκινήσει και το όνομα της πανέμορφης, Kim Yo-jong, είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Η 31χρονη Υο, είναι το δεξί χέρι του αδερφού της και δεν είναι λίγοι που την συγκρίνουν με τον Kim αναφερόμενοι σε εκείνη ως «alter ego» του.

H πανέμορφη Υο έχει αναλάβει πλέον ηγετικό ρόλο στο καθεστώς του αδερφού της, σύμφωνα με τον Guardian, κάνοντας λόγο για μια γυναίκα με πάρα πολλές γνώσεις αλλά και σκληρή, όπως όλη η οικογένειά της.

Η Υο έκανε την πρώτη της πολιτική εμφάνιση τον περασμένο μήνα, όταν με ανακοίνωσή της τόνισε πως η «Νότιος Κορέα είναι απλά ένα φοβισμένο σκυλί που γαυγίζει», σχετικά με μια πυραυλική δοκιμή της Βόρειας Κορέας που έφερε τις αντιδράσεις της Σεούλ.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η «προαγωγή» της Yo, ίσως κρύβει και την επόμενη ημέρα στην Πιονγκγιάνγκ, καθώς ο Κιμ Γιονγκ-Ουν φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στα καθήκοντά του ενώ εδώ και χρόνια φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα αλλά και να πάσχει από διαβήτη!

Δείτε στην παρακάτω gallery την πανέμορφη Kim Yo-jong:

Αυτή είναι «η πριγκίπισσα της Βόρειας Κορέας», η Kim Yo-jong.

Η 31χρονη είναι το δεξί χέρι του Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο Yonhap, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, η Γιο φέρεται να έχει παντρευτεί το 2014 με τον οικονομολόγο Choe Song.

Άλλες πηγές τονίζουν ότι είναι ερωτευμένη με έναν σωματοφύλακα, ενώ άλλες ότι είναι ελεύθερη και χωρίς παιδιά. Παρόλα αυτά έχει εμφανιστεί με δαχτυλίδι στον παράμεσό της.

Όπως και τα αδέλφια της, η Γιο πήγε σχολείο στη Βέρνη. Φοίτησε στο δημόσιο σχολείο Liebefeld-Steinhölzli, όπως και ο Κιμ Γιονγκ Ουν και έμενε σε ένα απλό διαμέρισμα κοντά στο σχολείο. Είχε το ψευδώνυμο Πακ Μι Χιάνγκ, ενώ έκανε μαθήματα μπαλέτου.

Η Γιο λέγεται ότι είναι «τα μάτια και τα αυτιά» του αδελφού της, έχοντας ζήσει για αρκετό καιρό σε απομόνωση μαζί του, όταν σπούδαζαν μαζί στην Ελβετία στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Την αποκαλούν «Ιβάνκα της Πιονγκγιανγκ» για το στιλάτο ντύσιμό της και τα ακριβά γούστα της.

Διατηρεί τις ίδιες σκληρες γραμμές όπως ο αδερφός της.