Αυτή η τραγική ιστορία της μαμάς για το πώς ο γιος της δολοφόνησε το μωρό αδελφή του θα κλονίσει την πίστη σας για την ανθρωπότητα

Η Charity Lee, είναι η μητέρα του παιδιού-δολοφόνου Paris Bennett, 13 ετών. Ο 13χρονος μαχαίρωσε την τετράχρονη αδελφή του εν ψυχρώ. Αυτός θα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης κάθε μητέρας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Lee έπρεπε να αντιμετωπίσει μια σκληρή αντιπαράθεση με έναν τυχαίο αγοραστή παντοπωλείου.

Καθώς η Lee πήγαινε προς το παντοπωλείο, ένας αγοραστής της έκλεισε το δρόμο. Ο τυχαίος αγοραστής προχώρησε προς εκείνη λέγοντας: «Ξέρω ποια είσαι. Πρέπει να δεις το γιο σου να εκτελείται επειδή είναι ένα τέρας και εσύ τον ανέθρεψες!»

Η γυναίκα τρεμάμενη από φόβο, απάντησε αργά: «Κύριε, δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά πραγματικά χρειάζεστε συμβουλευτική υποστήριξη. «Η Lee άφησε το καλάθι αγορών της και προχώρησε έξω από το κατάστημα.

Ο Lee θυμάται πώς έχουν υπάρξει και πολλά άλλα παρόμοια περιστατικά. Η ιστορία αυτής της γυναίκας για αγάπη, θλίψη, συγχώρεση προβλήθηκε σε ένα δημοφιλές ντοκιμαντέρ, The Family I Had, το οποίο προβλήθηκε στην έρευνα Discovery.

Η Lee τελικά μπόρεσε να μιλήσει για τη φρίκη που κατέστρεψε την οικογένειά της πριν από 10 χρόνια. Είχε μόνο το θάρρος και τη δύναμη να μοιραστεί την ιστορία της.

Ο Lee προσπαθεί να διατηρήσει τη μνήμη της κόρης της Ella, πηγαίνοντας να επισκεφθεί τον 24χρονο γιο της στη φυλακή. Ο γιός της είχε υποστεί ποινή 40 ετών, η οποία είναι η μέγιστη ποινή που μπορεί να δοθεί σε ανήλικα στο Τέξας.

«Έχω συγχωρέσει το γιο μου για αυτό που έκανε, αλλά είναι μια διαρκή διαδικασία. Αν ήταν ελεύθερος θα φοβόμουν γι’ αυτόν.

Ο λόγος που ο Paris είχε πει ότι μαχαίρωσε την αδερφή του με ένα μαχαίρι της κουζίνας, καθώς εκείνη κοιμόταν, ήταν ότι είδε μια ψευδαίσθηση της στην οποία είχε πάρει μια δαιμονική μορφή.

Τελικά, παραδέχτηκε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο την σκότωσε και είναι πέρα από τρομακτικός. Είπε ότι ξύπνησε εκείνο το πρωί θέλοντας να σκοτώσει κάποιον.

«Πριν διαβάσω αυτό, δεν είχα ιδέα ότι η Ella είχε υποφέρει τόσο πολύ», είπε η Lee. Στη συνέχεια, διάβασε αναφορές ότι οι ντετέκτιβ είχαν ανακαλύψει σπέρμα στο κρεβάτι όπου βρήκαν την Ella και μέσα στο σορτς που φορούσε ο Paris εκείνο το βράδυ.

Η Lee, ήταν πρώην τοξικομανής που σταμάτησε να παίρνει ναρκωτικά λίγο πριν γεννηθεί ο γιος της. Ωστόσο, υπέστη υποτροπή και βρέθηκε εθισμένη στην κοκαΐνη όταν ο Paris ήταν 9 ετών και η Ella 2.

Credit: meaww.com