Αυτή η γυναίκα Σόκαρε όλο το ίντερνετ όταν είπε οτι ΑΝ πάρει 4000 retweets ΔΕΝ θα κάνει έκτρωση. Ξαφνικά όμως Όλα πήραν μια Πολύ περίεργη τροπή !
Www.true.gr

Αυτή η γυναίκα Σόκαρε όλο το ίντερνετ όταν είπε οτι ΑΝ πάρει 4000 retweets ΔΕΝ θα κάνει έκτρωση. Ξαφνικά όμως Όλα πήραν μια Πολύ περίεργη τροπή !

Μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης έλαβε μεγάλη προσοχή για όλους τους λάθος λόγους

Στα έντεκα χρόνια από τότε που το Twitter επανέφερε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα κοινωνικά μέσα, χρησιμοποιήθηκαν και καταχράστηκαν από το ένα δισεκατομμύριο χρήστες του.
Βοήθησε να κινητοποιήσει επαναστάσεις όπως η Αραβική Άνοιξη και μπορεί να σπάσει τεράστια ειδησεογραφικά δρώμενα πολύ πριν τα mainstream media βρεθούν στο προσκήνιο.
Και επίσης, είναι επίσης συνηθισμένο και ασυνήθιστο ότι χρησιμοποιείται από τον 45ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, για να μην αναφέρουμε όλα τα λαμπερά Twitter των διασημότητων.
Αλλά δεν είναι μόνο οι δημόσιες προσωπικότητες που προσελκύουν την προσοχή στην Twittersphere με το θάρρος τους. Οι απλοί άνθρωποι προσελκύουν τακτικά και τις αντιξοότητες.
Πάρτε αυτή την κυρία για παράδειγμα.
Μία νεαρή γυναίκα, γνωστή ως Saipanting, πρόκειται να γίνει viral μετά την απόσπαση μιας δήθεν ανακοίνωσης για εγκυμοσύνη – και απειλεί να κάνει άμβλωση αν δεν έχει αρκετά retweets.


Μπορεί να φαινόταν σαν φοβερό τέχνασμα για να τραβήξει την προσοχή, αλλά υπήρχαν εκείνοι που την πίστεψαν – και εξέφρασαν την ανησυχία τους.


Έπειτα πήρε μια πολύ περίεργη τροπή όταν ο υποτιθέμενος πατέρας του μωρού ενεπλακεί και εξέφρασε την έκπληξή του για την εγκυμοσύνη.
Όχι μόνο αυτό, αλλά μάθαμε και το πώς η σχέση τους τελείωσε.
«Είπες σε όλους ότι πέθανα, και πούλησες το σκυλί μου για εισιτήρια για μια συναυλία των Lil Pump».
Έτσι χάθηκε η αγάπη μεταξύ αυτών των δύο – αν αυτό όντως είναι αλήθεια.
Στη συνέχεια μια άλλη κυρία εμπλέκεται και γίνεται ακόμα πιο περίεργο.


Είναι ίσως σε αυτό το σημείο που τα πράγματα ξέφυγαν.
Στο τέλος η Saipanting πήρε τα 4000 retweets, ανεξάρτητα από το αν είναι έγκυος ή όχι.
Αλλά αυτό δεν διαγράφει το γεγονός ότι κάποιος χρησιμοποίησε την «εγκυμοσύνη» ως μέσο για να πάρει την επισήμανση – και μάλιστα «έπαιξε» με ένα θέμα όπως η άμβλωση.

Credit: mirror.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr