Αυτή η γάτα «έτρεξε» μέσα σε Φλεγόμενο Κτίριο 5 Φορές και ΑΥΤΟ που «έφερε έξω» με το στόμα της θα σας κάνει να Λυγίσετε!

Υπάρχουν πράγματα σε αυτόν τον κόσμο που απλά δεν έχουν όρια, όπως και η άνευ όρων αγάπη που έχει μια μητέρα για το παιδί της. Αυτή η συγκινητική ιστορία της Scarlett, μιας γάτας μαμάς η οποία ζούσε στο δρόμο, είναι απόδειξη ότι αυτό ισχύει όχι μόνο για τους ανθρώπους.

Η συγκεκριμένη γάτα είχε φέρει στον κόσμο πέντε γλυκά γατάκια και τους είχε βρει καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο γκαράζ.

Μια μέρα μια σοβαρή πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα ερειπωμένο κτίριο (που συχνά συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών), η οποία απείλησε να σκοτώσει τα πέντε μικρά γατάκια της Scarlett. Μια μητέρα όμως θα κάνει τα πάντα για να σώσει τα μικρά της.

Όταν η πυροσβεστική έφτασε, μπορούσε να ακούσει τις απελπισμένες κραυγές των γατιών και απλά δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Βρήκαν τα πέντε γατάκια και την τραυματισμένη σοβαρά μητέρα τους με εντελώς καμένη γούνα, σε τρομερή αγωνία. Πέντε φορές, η γάτα έπρεπε να τρέξει στις θανατηφόρες φλόγες και κάθε μία από αυτές τις πέντε φορές μετέφερε ένα-ένα τα γατάκια στο στόμα της.

Ένας από τους πυροσβέστες αναγνώρισε αμέσως την ευαίσθητη κατάσταση και έβαλε τη μητέρα και τα μωρά της μέσα σε ένα κουτί και να τα πήγε αμέσως στον κτηνίατρο. Ακόμη και τώρα η ηρωική μητέρα απέδειξε πόσο ήθελε να μείνει ζωντανή.Σε αυτό το χρονικό σημείο, η σοβαρά τραυματισμένη γάτα δεν μπορούσε πλέον να δεί και ήταν εντελώς καταβεβλημένη, αλλά το ένα μετά το άλλο, έγλυφε τα γατάκια της με την τελευταία της δύναμης για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει.

Στον κτηνίατρο τα πάντα τέθηκαν σε κίνηση για να σωθεί αυτή την οικογένεια. Η Scarlett είχε υποστεί φρικτά τραύματα, στο στόμα, τη μύτη και τα πόδια της, είχε τρομερά εγκαύματα, και τα αυτιά της σε μερικά σημεία ήταν εντελώς καμμένα. Για ένα από τα γλυκά γατάκια της, η βοήθεια, δυστυχώς, ήρθε πολύ αργά και πέθανε λίγο μετά τη διάσωση.

Ευτυχώς τα υπόλοιπα γατάκια επιβίωσαν και μετά από μια εβδομάδα στη μονάδα εντατικής θεραπείας όλες τους οι πληγές θεραπεύτηκαν.

Όταν η ιστορία αυτής της μητέρας έφτασε στο κοινό, η ανταπόκριση ήταν συντριπτική. Το καταφύγιο ζώων έλαβε πάνω από 7.000 επιστολές και κάθε αποστολέας ήθελε μόνο ένα πράγμα: να παρέχει στα άστεγα γατάκια και τη γενναία μητέρα τους ένα σπίτι.

Μετά από τρεις μήνες όλες οι πληγές τους είχαν επουλωθεί αρκετά καλά: όλα τους βρήκαν ένα αγαπημένο νέο σπίτι. Τα τέσσερα γατάκια υιοθετήθηκαν σε ζευγάρια και η Scarlett βρήκε σπίτι με την Karen Wellen.

Η Scarlett απαιτεί τακτική φαρμακευτική αγωγή, αλλά αυτό το μικρό θύμα φέρνει μόνο ευχαρίστηση στην Karen. Η Karen ήταν επίσης θύμα ενός σοβαρού ατυχήματος και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει αυτό.

Η τραυματισμένη γάτα έχει τώρα βρει το νέο σπίτι που της αξίζει και δέχεται όλη την φροντίδα και την αγάπη που χρειάζεται.

Χωρίς αμφιβολία, η ιστορία της Scarlett έχει ανοίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων. Ακόμα κι αν όλα αυτά συνέβησαν χρόνια πριν, η αλάνθαστη μητρική αγάπη της Scarlett ποτέ δεν θα ξεχαστεί.