Αυτή η 24χρονη γυναίκα Ξόδεψε... Μισό Εκατομμύριο δολάρια για να μοιάσει στην Kim Kardashian. ΤΙ λέτε... Τα κατάφερε;
Www.true.gr

Αυτή η 24χρονη γυναίκα Ξόδεψε… Μισό Εκατομμύριο δολάρια για να μοιάσει στην Kim Kardashian. ΤΙ λέτε… Τα κατάφερε;

Πρώην μοντέλο του VERSACE ξοδεύει μισό εκατομμύριο δολάρια για να μοιάζει στην KIM KARDASHIAN

Είτε οι άνθρωποι συμφωνούν είτε όχι, όλοι θέλουν να μοιάσουν σε κάποιον που θαυμάζουν. Θα μπορούσε να είναι ηθοποιός, τραγουδιστής ή αθλητής και οτιδήποτε άλλο. Το θέμα είναι ότι πάντα έχουμε κάποιον να μας εμπνέει κατά καιρούς. Και είναι στην ανθρώπινη φύση να μιμείται κάποιος το είδωλο του.
Αυτό ακριβώς κάνει η Jennifer Pamplona. Για αυτήν η Kim Kardashian είναι κάποια που θαυμάζει πολύ και έχει σαν είδωλο. Το πολύ βέβαια σημαίνει να κάνει κάποιες επεμβάσεις για να της μοιάζει.
Είναι το όνειρο της να μοιάζει και να ζει όπως η Kim Kardashian

Και ναι, η Jennifer Pamplona αποφάσισε να δεχτεί νυστέρι για να μοιάσει στην Kim. Η 24χρονη από το Σαο Πάολο στη Βραζιλία είναι ανάμεσα σε αυτούς που υποστηρίζουν την άποψη να μοιάσει κάποιος στις Kardashian.
Το Viral Thread σημειώνει πως η Jennifer ήταν μοντέλο του Versace. Ήταν μόλις 17 χρονών όταν έκανε την πρώτη της πλαστική επέμβαση. Από τότε φαίνεται ότι εθίστηκε σε αυτό. Έγινε σκοπός της ζωής της να μοιάσει με την Kim.
Εδώ είναι η Jennifer πριν την επέμβαση

Και να πως είναι τώρα

Μέχρι τώρα έχει κάνει 2 προσθετικές στήθους , μία λιποαναρρόφηση και μια ρινοπλαστική. Επίσης αφαίρεσε 4 πλευρά της για να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της. Όλες αυτές οι αλλαγές έγιναν τα τελευταία 7 χρόνια και της κόστισαν περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια.
Προφανώς η αλλαγή της φάνηκε όταν αποφάσισε να προσθέσει λίπος στα οπίσθια της. Γιατί; Για να μοιάζει στην Kim (η οποία είναι διάσημη για τα οπίσθια της). Αλλά επειδή η επέμβαση αυτή ήταν επικίνδυνη 7 γιατροί αρνήθηκαν αλλά ο 8ος δέχτηκε και πραγματοποιήθηκε η ευχή της.
Για αυτήν η αλλαγή της είναι το χρυσό εισιτήριο για την επιτυχία.

Υποστηρίζει ωστόσο ότι όλο αυτό την βοήθησε να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη

¨Όπως ήταν αναμενόμενο η αλλαγή της είναι εμφανής στη μέση και τα χείλια.
¨όταν της είπαν το ρίσκο των επεμβάσεων είπε : «Οι γιατροί μου με ρώτησαν αν φοβάμαι ότι θα πεθάνω από τις επεμβάσεις αλλα κατά τη γνώμη μου, αν πεθάνω, θα είμαι χαρούμενη και όμορφη».
Η Jennifer είπε ότι όλο αυτό άρχισε όταν έβγαινε με έναν διάσημο ποδοσφαιριστή. Παραπονιόταν ότι είναι πολύ αδύνατη και ότι δεν είχε «μεγάλα οπίσθια». Τώρα που τα έχει, δηλώνει ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Οι περισσότεροι γιατροί της είπαν να σταματήσει γιατί οι επεμβάσεις γίνονται πιο επικίνδυνες.

Αποκάλυψε ότι η μαμά της τρόμαξε όταν είδε τα οπίσθια της. ¨έκλαψε όταν είδε τις μελανιές οι οποίες ήταν από τις ενέσεις.
Η Jennifer βλέπει τα λεφτά που ξόδεψε ως επένδυση και όχι ως έξοδο.

Το μοντέλο φαίνεται ασταμάτητο και θεωρεί ότι έχει γίνει διάσημοι λόγω των προσθετικών της. Πιστεύει ακόμα , ότι θα γίνει πιο διάσημη από την Kardashian.
Αυτό θα πει αυτοπεποίθηση!

Credit elitereaders.com/

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr