Αυτή η 17χρονη Πούλησε την Παρθενιά για ένα Κινητό, όμως πήρε ένα καλό Μάθημα...
Www.true.gr

Αυτή η 17χρονη Πούλησε την Παρθενιά για ένα Κινητό, όμως πήρε ένα καλό Μάθημα…

Θύμα σκληρής φάρσας έπεσε μια 17χρονη. Είχε βγάλει την παρθενιά της στο σφυρί για ένα iPhone 8 αξίας 2.300 λιρών. Η έφηβη έβγαλε την παρθενιά της στο σφυρί με αντάλλαγμα ένα iPhone 8. Vlogger ανακάλυψε την αγγελία της στο φόρουμ και εκτός από τη συνέντευξη με την Xiao Chen, αποφάσισε να της δώσει και ένα μάθημα.

Η 21χρονη vlogger Nana έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τη σκληρή φάρσα που έστησε στη 17χρονη. Στη συνέντευξη η Xiao Chen εξηγεί ότι μια φίλη της κοιμήθηκε με έναν πλούσιο ξένο και έβγαλε «εύκολα» χρήματα.

Ανέφερε ότι θέλει να αγοράσει το καινούριο iPhone 8 που έχουν όλες οι φίλες της. Στο βίντεο βλέπουμε την ανήλικη ενώ συναντά τον άνθρωπο που «αγόρασε» την παρθενιά της. Αφού η Nana της έδωσε 60 λίρες ως προκαταβολή, το ζευγάρι πηγαίνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.Βλέπουμε την Xiao Chen με τον πελάτη που της δίνει το καινούριο iPhone 8 για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Τα πράγματα όμως παίρνουν γρήγορα τρομακτική τροπή για την ανήλικη. Ξαφνικά μπαίνουν στο δωμάτιο 3 ακόμα άντρες και της λένε ότι θέλουν να περάσουν καλά.Αφού την κρατάνε στο κρεβάτι, τότε η Nana μπαίνει στο δωμάτιο για να σταματήσει ό,τι συμβαίνει. «Τώρα φοβάσαι;» της φωνάζει, με τη 17χρονη να κάθεται στο κρεβάτι και να κλαίει. «Δεν αξίζει να πουλήσεις τίποτα απλά για ένα κινητό». Δεν είναι λίγοι ωστόσο εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το συμβάν είναι στημένο από την αρχή.Πηγή tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr