Αυτές είναι οι νέες μάσκες των μελών της κυβέρνησης [εικόνες]

Μετά τη χτεσινή ορκωμοσία των νέων υφυπουργών, ύστερα από τον μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης, έγινε viral η φωτογραφία του Παναγιώτη Τσακλόγλου, καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ποτ ορκίστηκε νέος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ο κύριος Τσακλόγλου επέλεξε έναν νέο τρόπο για να φορέσει τη μάσκα του, κλείνοντας σχεδόν τα μάτια του και με τα γυαλιά του να μπαίνουν και να στηρίζονται έξω από τη μάσκα, έδωσε νέα πνοή στον τρόπο που μπορεί να φοράει κανείς αυτός το νέο και υποχρεωτικό πλέον αξεσουάρ.

Αυτή η στυλιστική επιτυχία δε θα μπορούσε παρά να γίνει ζηλευτή και από άλλα μέλη της κυβέρνησης, τα οποία βαρέθηκαν μόλις σε λίγες ημέρες εφαρμογής του μέτρου, να φορούν με τον ίδιο βαρετό τρόπο τις μάσκες τους. Έτσι κάποιοι από αυτούς έκαναν τις δικές τους επιλογές σε αξεσουάρ αλλά και στο τρόπο που θα φορούν τις νέες μάσκες τους.

Το Menshouse εξασφάλισε για ακόμα μία φορά τις φωτογραφίας από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις των


Ο σκληρός της κυβέρνησης Νίκος Χαρδαλιάς θα επιλέξει μία μάσκα με ενσωματωμένο αρχαίο σπαρτιατικό κράνος για τις δημόσιες εμφανίσεις του, υποστηρίζοντας έτσι όλο του στυλ του.


Κάποιοι δε θα αλλάξουν τη μάσκα τους αλλά θα προσθέσουν και άλλες μάσκες στην εμφάνισή τους, τόσο στο κεφάλι αλλά και σαν αξεσουάρ στο πέτο τους για να δείξουν πόσο αποφασισμένοι είναι να τηρήσουν τα μέτρα.


Από τον χώρο του σινεμά τρόμου θα είναι εμπνευσμένες κάποιες νέες μάσκες, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, να επιλέγει μία μάσκα χόκεϊ που φορούσε ο Τζέισον Βόρχις στη σειρά ταινιών Παρασκευή και 13.


Χωρίς μάσκα αλλά με μούσια παπά και αντίστοιχο καπέλο θα κυκλοφορεί η υπουργός Νίκη Κεραμέως, αφού αυτή η αμφίεση όπως φαίνεται δίνει πάσο και ελευθέρας σε όποιον την φέρει ώστα να μη χρειάζεται μάσκα σε κλειστούς χώρους.


Με μπαλακλάβα προσαρμοσμένη θα κυκλοφορεί ο Θανάσης Πλεύρης, προστατεύοντας τον εαυτό του τόσο από τον covid-19 όσο και από απρόσμενες συναντήσεις ότι πηγαίνει 6 το πρωί για βόλτα στα Εξάρχεια.


Μία συμβολική μάσκα-μπαντάνα θα φορέσει ο υπουργός υγείας, προσθέτοντας και μωβ γυαλιά, ένα χρωματάκι επίσης συμβολικό του πένθους.


Λιγότερα σημαντικά στελέχη του κόμματος, χωρίς υπουργικές θέσεις αλλά με υψηλές βλέψεις, θα χρησιμοποιούν μία μάσκα-κουκούλα-σακί που τους αφήνει μόνο τα μάτια να βλέπουν. Απίστευτη προστασία, άνεση και ταιριαστή στην προσωπικότητά των.


Μία πιο τρέντι επιλογή από τον Νίκο Δένδια, ο οποίος θα καλύψει μεν τα μάτια του με την νέα γαλάζια μάσκα του αλλά πάνω της θα έχει τυπωμένο το πρόσωπό του σε καρτούν έκδοση.


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αφαιρέσει τελείως τη μάσκα από κάθε του δημόσια εμφάνιση σε κλειστό χώρο και θα ενεργοποιήσει το εθνικό μας εμβόλιο, που κατά τα λεγόμενά του είναι το φιλότιμο. Μία κορδάλα στα μαλλιά του θα το έχει γραμμένο ολογράφως για να μην τον πλησιάζει ο κορωνοϊός.