Αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν από πότε ταξιδεύουν μαζί Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου

Μέσα από το reality ανάδειξης του νέου top model της Ελλάδας, GNTM, πέρα από την εντυπωσιακή παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, υπήρχαν και άλλες δυναμικές γυναίκες που ξεχώρισαν.

Μία από αυτές ήταν η επιβλητική couch Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είναι χρόνια γνωστή στο χώρο της μόδας ως booker μοντέλων και fashionista. Κέρδισε τη συμπάθεια μας με το ρόλο της “μαμάς” που είχε μέσα στην εκπομπή, με τι συμβουλές και την στήριξη της, με τις παρατηρήσεις και την αυστηρότητα της αλλά και με τις μοναδικές στιλιστικές της επιλογές και την αυτοπεποίθηση της.

Από την άλλη μεγάλη συζήτηση έγινε και για την κριτή Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τόσο για την εκρηκτική της προσωπικότητα όσο και για τα καυστικά της σχόλια. Η Ηλιάνα είναι ένα ιδιαίτερα πετυχημένο μοντέλο με καριέρα στο εξωτερικό, συνεργασίες με μεγάλους οίκους και φυσικά με σταθμό στην καριέρα της την κατάκτηση του τίτλου Star Hellas και τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό Miss Universe, το 2011.

Οι δύο γυναίκες δεν γνωρίστηκαν όμως μέσα από το GNTM, αλλά έχουν σχέσεις εδώ και χρόνια. Η Έλενα ήταν η booker της Ηλιάνας και για αυτό έχουν σχέση στενής συνεργασίας και φιλίας και έχουν πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια μαζί. Στην παρακάτω φωτογραφία από το 2011 , τις βλέπουμε μαζί στο αεροδρόμιο, στην επιστροφή τους από το São Paulo, όπου γινόταν το διαγωνισμός για την ανάδειξη της Miss Universe.

[Πηγή]