Αυτέ είναι οι Στάσεις Που Τρέμουν Όλοι στο Κρεβάτι. Δείτε Ποια είναι Πρώτη με Διαφορά στη... Λίστα του Tρόμου.
Www.true.gr

Αυτέ είναι οι Στάσεις Που Τρέμουν Όλοι στο Κρεβάτι. Δείτε Ποια είναι Πρώτη με Διαφορά στη… Λίστα του Tρόμου.

Όλα τα ζευγάρια πειραματίζονται με τις στάσεις προκειμένου να βρουν αυτή που τους προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση.
Βέβαια πολλές φορές ο ένας από τους δύο συντρόφους θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούριο που δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα –ή και καθόλου– το ταίρι του.

Προκειμένου να διαπιστώσουν ποιες είναι οι στάσεις που οι περισσότεροι διστάζουν ή και φοβούνται να δοκιμάσουν, ειδικοί από το βρετανικό δίκτυο γιατρών Superdrug Online Doctor ρώτησαν 1.000 άτομα από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ ποιες είναι οι αγαπημένες και ποιες οι λιγότερο αγαπημένες τους στάσεις.

Πρώτη με διαφορά στη… λίστα του τρόμου ήταν η στάση όρθιο 69, αφού αυτή επέλεξε το συντριπτικό 57% των γυναικών αλλά και το 43% των αντρών. Ομολογουμένως πρόκειται για μια αρκετά περίπλοκη αλλά και επικίνδυνη στάση, αφού είναι πολύ πιθανό η γυναίκα να πέσει και να τραυματιστεί.
Στον αντίποδα, άντρες και γυναίκες δήλωσαν πως οι λιγότερο αγχωτικές στάσεις είναι η παραδοσιακή ιεραποστολική, η καουμπόισσα (ή γυναίκα από πάνω) αλλά και η στάση dog gy style.Οι πειραματισμοί σπάνε τη ρουτίνα
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, η ειδικός σε θέματα σεξ και σχέσεων Άναμπελ Νάιτ δήλωσε στο Netdoctor: «Αποφεύγοντας τη σεξουαλική ρουτίνα η σχέση μένει ζωντανή και φρέσκια. Δεν χρειάζεται να κρεμιέστε κάθε φορά από τους πολυελαίους, αλλά μπορείτε πότε πότε να δοκιμάζετε και κάτι καινούριο για να τονώσετε την ερωτική σας επιθυμία». Αυτό βέβαια πρέπει πάντα να γίνεται μετά από συζήτηση, ώστε κανένας από τους δύο συντρόφους να μην επιβαρύνεται με περιττό άγχος.

Πηγή onmed.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr