Αυτά τα ζώδια που θα ζήσουν ένα κaυτό Σαββατοκύριακο!
Www.true.gr

Αυτά τα ζώδια που θα ζήσουν ένα κaυτό Σαββατοκύριακο!

Και δεν θα τα αγγίξει καμία κακοκαιρία «Ωκεανίς»...

Κριός

Η Σελήνη στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Δία, αλλά και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σας ζητάει να ζητήσετε τα πιο τρελά από τον σύντροφό σας. Και να τα πραγματοποιήσετε παρέα. Το πάθος φουντώνει. Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό σχηματίζοντας αντίθεση με τον Άρη, οπότε καλό θα είναι να αποφύγετε: σοβαρές συζητήσεις, οικονομικές συζητήσεις, ερωτικές συζητήσεις και όλες τις συζητήσεις γενικότερα.

Ταύρος

Με τη Σελήνη να περνά στον Σκορπιό το απόγευμα του Σαββάτου και την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, τα ερωτικά παίρνουν μιαν άλλη διάσταση. Ο συναισθηματισμός και το πάθος χτυπάνε κόκκινο και γίνονται προτεραιότητα. Την Κυριακή πρέπει να έχετε κάπως το νου σας γιατί με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, ίσως να προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Ζυγό μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου και μάλιστα σε εξάγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Ουρανό, η πρωτοτυπία σας σας εμπνέει. Οπότε τα φλερτ θα έχουν μεγάλη κινητικότητα. Την Κυριακή βεβαίως, η Σελήνη που θα έχει μετακινηθεί στον Σκορπιό θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, οπότε ότι κάνετε σήμερα!

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Ζυγό το διήμερο δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αλλά, επειδή πάντα υπάρχει και ένα αλλά, το απόγευμα του Σαββάτου που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό αλλά και με τη βοήθεια της συνόδου Αφροδίτης – Πλούτωνα η διάθεσή σας θα ανέβει, και μαζί της θα ανέβουν η αυτοπεποίθηση, η κοινωνικότητα και η γοητεία σας. Το υπόλοιπο σαββατοκύριακο λοιπόν, προβλέπεται άκρως αισθησιακό.

Λέων


Για εσάς δεν ισυει ότι για τους προλαλήσαντες. Μάλλον δεν θα είναι και το πιο αισθησιακό σαββατοκύριακο της ζωής σας αυτό, αφού από το απόγευμα του Σαββάτου που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό θα σας απασχολούν κάποια οικογενειακά θέματα, που θα ζητούν άμεση επίλυση! Βεβαίως, με το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε περίφημα .Την Κυριακή, απλώς ξεκουραστείτε.

Παρθένος

Το σαββατοκύριακό δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου η Σελήνη θα κινείται στον Ζυγό σχηματίζοντας τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορει να σας κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες. Ευτυχώς που από το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Σκορπιό και σας ανεβάζει ψυχολογικά, βελτιώνοντας τις σχέσεις σας. Επίσης η Σελήνη από τον Σκορπιό απαιτεί προσοχή, γιατί σε συνδυασμό με τη σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας.

Ζυγός

Ναι, ναι. Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σας σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Δία κι αυτό σημαίνει ότι η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας θα ανεβεί ψηλά, ενώ και η γοητεία σας δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Είτε έχετε σχέση είτε όχι πάντως, το σαββατόβραδό σας θα είναι… καυτό. Την Κυριακή βεβαίως, τα πράγματα αλλάζουν κάπως αφού η Σελήνη θα έχει ήδη περάσει στον Σκορπιό. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα, καλό θα είναι όμως να μην τα μπλέξετε με τα αισθηματικά σας.

Σκορπιός

Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό, με την Σελήνη να περνά στο ζώδιό σας από το απόγευμα του Σαββάτου και την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα! Η γοητεία σας ενισχύεται, και με την… αυξημένη σας libido, είναι σίγουρο πως θα περάσετε καυτές στιγμές μαζί του! Βεβαίως, η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα θέλει λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να προκαλέσει ζήλεια και κτητικότητα από την μεριά σας. Την Κυριακή προσέξτε λίγο να μην εκδηλώσετε υπερβολικά εγωκεντρική στάση με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, για να μη δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

Τοξότης


Η Σελήνη από τον Ζυγό και μάλιστα σε εξάγωνο με τον Δία σας κάνει σταρ, σας φέρνει στο προσκήνιο και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω σας αυτό το Σάββατο! Είστε για Όσκαρ δηλαδή. Οπότε προβλέπεται ένα καυτό σαββατόβραδο, καθώς δεν θα δυσκολευτείτε να κατακτήσετε ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει! Την Κυριακή βεβαίως, που η Σελήνη θα έχει περάσει στον Σκορπιό, ενδεχομένως να κάνερτε κάποιες δεύτερες σκέψεις. Μην χαλιέστε.

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό από το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας βάζετε ως προτεραιότητα τη σχέση σας, που ίσως τελευταία να την είχατε παραμελήσει. Θα περάσετε τέλεια και με τον αισθησιασμό σας καταφέρνετε να κάνεις το σύντροφό σας να σας ερωτευτεί ξανά! Το πάθος μεταξύ σας ξεχειλίζει και το κρεββάτι σας παίρνει… φωτιά!

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο που ξεκινά με την Σελήνη στον Ζυγό και μάλιστα σε εξάγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Ουρανό, θέλετενα ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας! Έτσι λοιπόν, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσετε κάτι καλό. Γενικά, κρατήστε τα θετικά σας συναισθήματα και την Κυριακή για να περάσετε ένα υπέροχο διήμερο και μην αφήσετε να μονοπωλήσουν την προσοχή σας τα επαγγελματικά με την Σελήνη στον Σκορπιό!

Ιχθύς

Με την Σελήνη να περνάει στο φιλικό Σκορπιό το απόγευμα του Σαββάτου και την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι αυτό το σαββατοκύριακο. Έτσι, θα απολαύσετε ένα σαββατόβραδο γεμάτο πάθος, ενώ κι ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δυο μπορεί να ανεβάσει τη libido στα ύψη. Την Κυριακή προσέξτε λίγο την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, που δε βοηθάει και πολύ την επικοινωνία, για να αποφύγετε τις… παρεξηγήσεις!

marieclaire

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr