Πιστεύετε πως όλα τα ζώδια έχουν στο μυαλό τους τον γάμο; Μάλλον κάνετε λάθος. Τρία ζώδια φαίνεται πως θα δυσκολευτούν να παντρευτούν στη ζωή τους.

Κι αυτό όχι γιατί απεχθάνονται τον γάμο, αλλά γιατί τους αρέσει περισσότερο η ελευθερία!

Μπορεί τρία ζώδια να είναι γεννημένα για γάμο, ωστόσο, υπάρχουν άλλα τρία που όταν σκέφτονται όλο αυτό το πακέτο, πονοκεφαλιάζουν.
Αυτό συμβαίνει όχι μόνο επειδή θέλουν να ζήσουν ελεύθερα πουλιά, αλλά γιατί θεωρούν πως είναι μια χαρά και χωρίς αυτόν.
Ποια ζώδια είναι αυτά;

Δίδυμος

Δεν είναι ότι έχει πρόβλημα με τον γάμο, αλλά δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές του. Το ζώδιο αυτό έχει θέμα με την ρουτίνα, οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να μείνει κοντά σε έναν σύντροφο, με τον οποίο θα περάσει χρόνο. Η διάθεσή του αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, οπότε είναι άγνωστο το πώς θα λειτουργήσει μέσα στον γάμο.

Τοξότης

Το ζώδιο του Τοξότη δεν έχει πρόβλημα με τον γάμο, αλλά ξέρει πως θα είναι μια χαρά και χωρίς αυτόν. Ο γάμος τους περιορίζει και δεν τους αφήνει ελεύθερους να φλερτάρουν όταν και με όποιον θέλουν. Μην εκπλαγείτε εάν δείτε τον Τοξότη να παντρεύεται πιο αργά από τους άλλους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πάρα πολύ ανεξάρτητος και ξέρει πως δεν μπορεί να ταιριάξει εύκολα με έναν άλλον άνθρωπο. Δεν είναι το ζώδιο που αποζητά τον γάμο και αγαπά λίγο παραπάνω την ελευθερία του, χωρίς να δίνει λογαριασμό για το τι κάνει. Εάν παντρευτεί, θα δεσμευτεί με ένα πρόσωπο που αντανακλά τον ίδιο του τον εαυτό.

Εάν λοιπόν ο σύντροφός σας ανήκει σε ένα από τα παραπάνω ζώδια, τότε να είστε πολύ προσεκτικοί πως θα του φέρετε στην κουβέντα το ενδεχόμενο της αιώνιας δέσμευσης!