Τα 16 Πιο Ακραία και "Ακατάλληλα" Εστιατόρια που Υπάρχουν στον Κόσμο. Δεν Φαντάζεστε ΤΙ σου κάνουν στο 9o
Www.true.gr

Τα 16 Πιο Ακραία και «Ακατάλληλα» Εστιατόρια που Υπάρχουν στον Κόσμο. Δεν Φαντάζεστε ΤΙ σου κάνουν στο 9o

Οι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο έχουν πολύ διαφορετικές γευστικές εμπειρίες. Από τα burgers στις Ηνωμένες Πολιτείες έως το μπιστρό της Γαλλίας, οι άνθρωποι δοκιμάζουν φαγητά με πολύ διαφορετικούς τρόπους.

Δεν σταματούν μόνο στα φαγητά όμως, η κουλτούρα των εστιατορίων είναι πολύ διαφορετική σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, αυτή η διαφορετικότητα οδηγεί σε εξαιρετικό τουρισμό, καθώς οι άνθρωποι ταξιδεύουν μόνο για να επισκεφθούν αυτά τα περίεργα γαστρονομικά αξιοθέατα.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο περίεργα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, που προσφέρουν κάποιες σίγουρα μοναδικές εμπειρίες.

1. Αρχαίο Ram Inn, Αγγλία: Το θρυλικό πανδοχείο έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στον κόσμο εδώ και αιώνες. Χτισμένο σε ένα παγανιστικό ταφικό έδαφος, λέγεται ότι ήταν τόπος παιδικής θυσίας πριν από την κατασκευή του πανδοχείου το 1145.

2. Λάχανα & Πρoφυuλακτικά, Ταϊλάνδη: Ένας περίεργος συνδυασμός χορτοφαγίας και ασφαλούς σe ξ, αυτό το εστιατόριο της Μπανγκόκ δίνει πρoφuλακτικά στο τέλος κάθε γεύματος. Το σύνθημα του εστιατορίου είναι ότι «Το φαγητό μας εγγυημένα δεν προκαλεί εγκυμοσύνη».

3. Σύγχρονη τουαλέτα, Ταϊβάν: Τα τρόφιμα σερβίρονται από μια τουαλέτα, ενώ κάθεστε σε μια τουαλέτα και πίνετε από μια τουαλέτα.

4. Χωριό του χιονιού, Φινλανδία: Ένα ολόκληρο χωριό χτισμένο από πάγο, μπορείτε να δειπνήσετε σε αυτό το παγωμένο παλάτι που φωτίζεται από απαλό φωτισμό LED. Βεβαιωθείτε ότι θα φτάσετε εκεί στη σωστή εποχή. Διαφορετικά, μπορεί να βρείτε μόνο μια λακκούβα.

5. Δείπνο στον ουρανό: Διαθέσιμο σε περισσότερες από 15 χώρες, αν είστε πρόθυμοι να ξεδιψάσετε 40.000 δολάρια μπορείτε να έχετε το δείπνο σας πάνω από την αγαπημένη σας πόλη.6. Καρδιακή προσβολή Grill, Νεβάδα: Το περίφημο εστιατόριο είναι γνωστό για τα σκόπιμα ψηλά θερμιδικά γεύματα. Η διάσημη πολιτική του «οι 350+ κιλών άνθρωποι τρώνε δωρεάν» έχει προκαλέσει διαμάχη καθώς προωθείται η παχυσαρκία και η υπερκατανάλωση τροφής.

7. Αστείο σεχ, Ταϊβάν: Το εστιατόριο έχει συγκεντρώσει ένα ολόκληρο μενού από τρόφιμα σε σχήμα γεννητικών οργάνων και εύχρηστα διαγράμματα που συγκρίνουν τα μέσα μεγέθη σε όλο τον κόσμο.

8. Εστιατόριο των Robot, Ιαπωνία: Αυτό το εστιατόριο διαθέτει παιχνίδια ρομπότ, θέατρο ρομπότ, μισο γυμvές σερβιτόρες και περισσότερα φώτα και λέιζερ νέον από ό, τι ο κερατοειδής σας μπορεί να χειριστεί.

9. Καταστροφικό Cafe, Ισπανία: Δυστυχώς, το Cafe Disaster έκλεισε το 2015. Αυτό το εστιατόριο κουνιόταν κατά τη διάρκεια του δείπνου σε τυχαία διαστήματα, γιατί υποτίθεται ότι προσομοίωνε σεισμό 7,8.

10. Άρης 2112, Νέα Υόρκη: Ένα βασικό κομμάτι της Times Square στη Νέα Υόρκη, έδινε γεύματα εκτός γαλαξία.

11. O.NOIR, Καναδάς: Με καταστήματα στο Μόντρεαλ και το Τορόντο, το O.NOIR έχει δώσει νέα σημασία στον όρο ραντεβού στα τυφλά. Οι πελάτες θα βιώσουν το πώς είναι να τρώμε εντελώς στα τυφλά, καθώς δεν υπάρχει φως μέσα στην τραπεζαρία.12. Υποθαλάσσιο Restaurant, Μαλδίβες: Βρίσκεται 16 πόδια κάτω από τη στάθμη της θάλασσας και καλύπτεται με διαφανή τρούλο. Στο δείπνο κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει τα ψάρια και τα υδρόβια ζώα από το εστιατόριο.

13. Γιάφκα, Milwaukee: Το εστιατόριο σε στιλ κατασκόπων που βρίσκεται στο Milwaukee λειτουργεί χωρίς καμία διαφήμιση απέξω και χρειάζεστε έναν κωδικό πρόσβασης για να μπείτε, αλλά οι τουρίστες συρρέουν στην τοποθεσία για αυτή την εμπειρία.

14. Ninja, Νέα Υόρκη: Αν θέλετε να δειπνήσετε στη φεουδαρχική Ιαπωνία, τώρα μπορείτε να το κάνετε στη μέση της Νέας Υόρκης. Το σύνολο του προσωπικού είναι εκπαιδευμένοι ακροβάτες, που ακροβατούν γύρω από το εστιατόριο για να σας εξυπηρετήσουν.

15. Γάτα Cafe, Ιαπωνία: Αυτό το καφενείο είναι γνωστό για τους συχνούς καλεσμένους της. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το τσάι σας ή το δείπνο σας, ενώ περιβάλλεστε από γάτες.

16. Fortezza Medicea, Ιταλία: Θα μπορούσατε να επιβιώσετε στη φυλακή; Λοιπόν, σε αυτό το θεματικό εστιατόριο στην Ιταλία μπορείτε τουλάχιστον να τρώτε σαν κρατούμενος. Στη Fortezza, σερβίρονται φαγητά φυλακής σε πελάτες που μοιάζουν με κρατούμενους σε ένα κελί.

Credit: providr.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr